saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ و اما راه حل من یکی دو خطشو دایورت کن رو گوشی بابات، این راه حلم واسه من جواب داده :ws28:اینم راه حل خوبیه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درضمن قاصدک هم ایده خوبی داد. اصلا گوشی رابردارببین حرف حسابش چیه ؟ راههای دیگه ای هم هست ولی چرا راه قانونی وجودداره آدم بازی کنه ! گوشی رو برمیدارم قطع میکنه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ هستن هنوزم چنین افرادی؟ یاد خاطره ای از خودم افتادم یک روانی که نمیدونم کی بود شماره من رو به عنوان سپیده پخش کرده بود. یعنی گوشیم زنگش قطع نمیشد چند روزی من هم همه رو برمیداشتم و هیچی نمیگفتم اصلا گوشم نمیکردم میزاشتم رو زمین واس خودش میگفت همینطوری تا شارژش تموم بشه کلی حال میداد سپیده فکر کن تو سپیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی باحال بوده ها خیلی شیک حالشونو گرفتی لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ گوشی رو برمیدارم قطع میکنه سلام لینک تماس بافتا هست ، چت هم داره یه مشورتی باهاشون بکن لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ بهترین کار اینه شماره های ناشناس رو جواب ندید.. همین. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام لینک تماس بافتا هست ، چت هم داره یه مشورتی باهاشون بکن دستت درد نکنه ممنون لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من یه مزاحم تلفنی دارم شب نصفه شب ساعت 2 نصفه شب 6 صبح بم میزنگه الان دو سالی هست مزاحممه....هیچ جوره از رو نمیره ....منم بیخیالش شدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده