Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ قهوهای عموما بهعنوان رنگی مردانه شناخته می شود كه احساسی از قدرت و دوام را برمی انگيزد. همچنين از اين رنگ بهعنوان نمادی از اعتماد و دردسترسبودن ياد می شود. اين رنگ كاربردی از تركيب قرمز، زرد، و آبی ساخته می شود. رنگهای قهوهای ملايم و عسلی گرم و رنگهای قهوهای-قرمز تيره لوكس هستند. با اين حال، هنگام استفاده از اين رنگ دقت كنيد. استفاده بيش از حد يا اشتباه از قهوهای حسی از غم و دلتنگی را به وجود می آورد. اقهوه ای رنگ برخی از چيزهايی است كه مردم آنها را خيلی دوست دارند مانند شكلات، دانههای برشتهشده قهوه، گوشت گاو كبابشده، و تست گرم قهوهای است. بياييد فرصتی دوباره به اين رنگ بدهيم. من هميشه به قهوهای بهعنوان رنگی مردانه نگاه می كنم، يك انتخاب پسرانه برای كسانی كه رنگهای زنانه چون كرم و صورتی را دوست ندارند. با اين حال، جو هالوك (Joe Hallock)، كه در دانشگاه واشينگتون مشغول تحصيل است، در سال ۲۰۰۳ تحقيقی انجام داد و در آن مشخص شد ۱۷ درصد مردان و ۲۰ درصد زنانی كه به او پاسخ دادند كمترين علاقه را به رنگ قهوهای دارند. اين اتاق دارای سايههای مختلفی از قهوهای است، همراه با لكههايی از رنگ صورتی. وينستون چرچيل يكبار گفته است كه، «نمی توانم نسبت به رنگها بی طرف باشم. من از ديدن طلايی شاد می شوم و برای رنگ قهوهای متاسفم.» من شخصا مطمئن نيستم كه آيا او باز هم اين حرف را پس از ديدن سايهها و بافتهای متنوع قهوهای در اين اتاق می زده است يا خير؟ در انگلستان قرون وسطی، قهوهای يادآور تنگدستی و فروتنی بود، زيرا طبقات پايين جامعه لباسهايی با رنگهای قهوهای به تن می كردند. بااين حال، اين اتاق اصلا نشانهای از فروتنی و فقر در خود ندارد و طلايی را در حالتی زيبا و غنی به كار برده است و يادآور بسته شكلاتی است كه با رنگ طلايی كادو شده است. روديكا چی (Rodika Chi)، متخصص فنگشويی، می گويد كه قهوه غنی و تيره دارای انرژی سرشاری در خود است و بسيار مناسب تالارهای ورودی، آشپزخانهها، و ديوارهای اتاق خواب است. با اين حال، استفاده بيش از حد از رنگ قهوهای انرژی اتاق را پايين می آورد، پس سعی كنيد با استفاده از رنگی ديگر فضا را متعادل كنيد. به نظر من بهترين كنتراست را با رنگ قهوهای، رنگ سفيد ايجاد می كند و اين تالار ورودی جلوهای بانشاط، گرم، و گيرا دارد. سپيا (sepia) يك رنگ قهوهای متمايل به قرمز است كه پس از اينكه از جوهر ماهی مركب از جنس سپيا گرفته شد چنين نامی به آن داده شد. هنرمندان و نويسندگان زيادی مانند لئوناردو داوينچی در دوره رنسانس از جوهر سپيا استفاده كردند؛ بعدها، در دهه ۱۹۸۰، اين جوهر به چاپ مثبت يك عكس اضافه شد تا تصاوير سپيايی خلق شود كه امروزه بسيار معروف است. من عاشق نحوه بهكارگيری تابلوهای سپيا در اين اتاق هستم كه در آن رنگ آبی هوشمندانه با رنگ قهوهای كامل شده است. در هند رنگ قهوهای رنگ سوگواری است، زيرا رنگ برگهای در حال مرگ خزان است. اما وقتی با رنگ صورتی تركيب می شود ديگر نشانهای از غم در خود ندارد. اين اتاق به خوبی نحوه استفاده از قهوهای بدون وجود احساسی از خزان را نشان می دهد. در عطرشناسی جوزا معمولا برای انرژی بخشی، متعالی ساختن، و جوانی به كار می رود، اگرچه ما معمولا آن را با زيبايی و بوی خوش كريسمس می شناسيم. در اين اتاق رنگ قرمز و قهوهای به زيبايی در كنار هم به كار رفتهاند، دو رنگی كه فقط مختص به كريسمس نيستند. به طبيعت نگاه كنيد و از اصول فنگشويی پيروی كنيد تا بتوانيد از رنگ قهوهای بهخوبی در خانه خود استفاده كنيد. در اين آشپزخانه آبی، سبز، و قهوهای به زيبايی يكديگر را كامل كردهاند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده