Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ آقای نوگوچی این آبشار رو طراحی کرده سیستم این آبشار به این صورت هست که آب از طریق یک لوله که در وسط قرار داره و به بالا پمپ میشه و از اطراف مکعب به پایین میاد چون اطرافش آب هست دیده نمیشه اطرافش هم چراغ هایی هست که واقعا در شب نمای زیبایی رو ایجاد میکنه این آبشار تو شهر اوزاکای ژاپن طراحی شده . 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ جالبناکه! می خوام رو فن آوریهای جدید روش تحقیق کنم...نتایجو اینجا میزارم... لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااا منم 1 عکس داشتم ازش هرکاری می کنم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااا منم 1 عکس داشتم ازش هرکاری می کنم نمیاد یعنی چی نمیاد؟!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جالبناکه!می خوام رو فن آوریهای جدید روش تحقیق کنم...نتایجو اینجا میزارم... خیلی جدید نیست 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی نمیاد؟!:JC_thinking: یعنی نمیتونم بزارمش اینجا...اما آبشارای قشنگیه...تو سایت umic لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جدید نیست میدونم رضا جان....منظورم کاربردا های جدید این نوع سازه هاست....جملمو بد تعریف کردم! یعنی نمیتونم بزارمش اینجا...اما آبشارای قشنگیه...تو سایت umic خوب لینک اون صفحه ی سایت umic رو بذار اینجا دیگه!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ خوب لینک اون صفحه ی سایت umic رو بذار اینجا دیگه!:JC_thinking: آخه با دیال آپم صفحه هم سنگینه باز نمیشه قبلا گرفته بودمش اونجوری خواستم بزارم نشد.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده