Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 آذر، 2009 آقای نوگوچی این آبشار رو طراحی کرده سیستم این آبشار به این صورت هست که آب از طریق یک لوله که در وسط قرار داره و به بالا پمپ میشه و از اطراف مکعب به پایین میاد چون اطرافش آب هست دیده نمیشه اطرافش هم چراغ هایی هست که واقعا در شب نمای زیبایی رو ایجاد میکنه این آبشار تو شهر اوزاکای ژاپن طراحی شده . 10
amin 202 مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2010 جالبناکه! می خوام رو فن آوریهای جدید روش تحقیق کنم...نتایجو اینجا میزارم...
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2010 اااااااااا منم 1 عکس داشتم ازش هرکاری می کنم نمیاد یعنی چی نمیاد؟!:JC_thinking:
rezanassimi 9036 ارسال شده در 13 آبان، 2010 جالبناکه!می خوام رو فن آوریهای جدید روش تحقیق کنم...نتایجو اینجا میزارم... خیلی جدید نیست 1
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 13 آبان، 2010 یعنی چی نمیاد؟!:JC_thinking: یعنی نمیتونم بزارمش اینجا...اما آبشارای قشنگیه...تو سایت umic
amin 202 مهمان ارسال شده در 14 آبان، 2010 خیلی جدید نیست میدونم رضا جان....منظورم کاربردا های جدید این نوع سازه هاست....جملمو بد تعریف کردم! یعنی نمیتونم بزارمش اینجا...اما آبشارای قشنگیه...تو سایت umic خوب لینک اون صفحه ی سایت umic رو بذار اینجا دیگه!:JC_thinking:
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 14 آبان، 2010 خوب لینک اون صفحه ی سایت umic رو بذار اینجا دیگه!:JC_thinking: آخه با دیال آپم صفحه هم سنگینه باز نمیشه قبلا گرفته بودمش اونجوری خواستم بزارم نشد....
ارسال های توصیه شده