saba mn 20993 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردا؛ اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزشوپرورش[/h] نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش با دو هفته تاخیر اعلام خواهد شد. "حسین توکلی" مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگار دانشگاه و کنکور گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: طبق تفاهمنامه با آموزش و پرورش مقرر شده بود که نتایج اصلی استخدامی آموزش و پرورش سال 94 در تاریخ 30 مهر ماه یا اوایل آبان ماه اعلام شود که این تاریخ به مدت یک هفته به تعویق افتاد و تصمیم گرفته شد که نتایج آزمون دیر تر اعلام شود. وی افزود: اکنون که این مهلت یک هفتهای به پایان رسیده است باتوجه به نظرات آموزش و پرورش قرار شده است که نتایج نهایی در روز شنبه 16 آبان ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام شود. وی در پایان گفت: در این آزمون 30 درصد سهم پذیرش مربوط به مصاحبه تخصصی و 70 درصد سهم آزمون است که نتایج این دو به یکدیگر نفرات پذیرفته شده را مشخص میکند. براین اساس، وزارت آموزش و پرورش زمان دقیق اعلام نتایج را از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میکند و داوطلبان میتوانند در زمان مقرر با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش از نتیجه آزمون خود مطلع شوند. 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 چی بگم آخه 27 مرداد امتحان دادیم. فردا16 آبان!!!!!!!! دعا کنید برام 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2015 چی بگم آخه27 مرداد امتحان دادیم. فردا16 آبان!!!!!!!! دعا کنید برام منتظر شیرینی هستم از نوع خامه ای 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 منتظر شیرینی هستم از نوع خامه ای میییییییییییییییییدم:w16::w16: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 میخواید معلم بشید بعد از کمی حقوق بنالید؟ واقعا من تو کار این دولت موندم اینا نمیتونن پول همین تعداد مغلم رو بدن حالا استخدامی میزنن؟ 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 فرمالیته بود بابا...اینا برداشتن همه رو قبل امتحان....مملکت ما مگه میشه اینطور استخدام کنه...والا. 2
ارسال های توصیه شده