saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردا؛ اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزشوپرورش[/h] نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش با دو هفته تاخیر اعلام خواهد شد. "حسین توکلی" مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگار دانشگاه و کنکور گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: طبق تفاهمنامه با آموزش و پرورش مقرر شده بود که نتایج اصلی استخدامی آموزش و پرورش سال 94 در تاریخ 30 مهر ماه یا اوایل آبان ماه اعلام شود که این تاریخ به مدت یک هفته به تعویق افتاد و تصمیم گرفته شد که نتایج آزمون دیر تر اعلام شود. وی افزود: اکنون که این مهلت یک هفتهای به پایان رسیده است باتوجه به نظرات آموزش و پرورش قرار شده است که نتایج نهایی در روز شنبه 16 آبان ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام شود. وی در پایان گفت: در این آزمون 30 درصد سهم پذیرش مربوط به مصاحبه تخصصی و 70 درصد سهم آزمون است که نتایج این دو به یکدیگر نفرات پذیرفته شده را مشخص میکند. براین اساس، وزارت آموزش و پرورش زمان دقیق اعلام نتایج را از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میکند و داوطلبان میتوانند در زمان مقرر با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش از نتیجه آزمون خود مطلع شوند. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چی بگم آخه 27 مرداد امتحان دادیم. فردا16 آبان!!!!!!!! دعا کنید برام 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چی بگم آخه27 مرداد امتحان دادیم. فردا16 آبان!!!!!!!! دعا کنید برام منتظر شیرینی هستم از نوع خامه ای 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ منتظر شیرینی هستم از نوع خامه ای میییییییییییییییییدم:w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ میخواید معلم بشید بعد از کمی حقوق بنالید؟ واقعا من تو کار این دولت موندم اینا نمیتونن پول همین تعداد مغلم رو بدن حالا استخدامی میزنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ فرمالیته بود بابا...اینا برداشتن همه رو قبل امتحان....مملکت ما مگه میشه اینطور استخدام کنه...والا. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده