رفتن به مطلب

برخاستن مکرر از خواب روح و روان را تخریب می کند


ارسال های توصیه شده

.

 

 

 

 

یافته های تازه نشان می دهند، خوابیدن و برخاستن مکرر بسیار بدتر از خوابیدن ممتد و کوتاه مدت است.

 

 

به گزارش بنیاد امور بیماریهای خاص دکتر پاتریک فینان، استادیار روان پزشکی و علوم رفتاری مدرسه پزشکی دانشگاه جان هاپکینز و سرپرست این مطالعه گفت:" وقتی به کرات در طول خواب شبانه برمی خیزید هرگز به خوابی عمیق با موجی آهسته که بیدار شدن را دشوار می کند دست نمی یابید که نتیجه اش بروز بد خلقی و خشم است. " محققان معتقدند، این عامل باعث می شود خلق و خوی ما در زمانی خاص تغییر و غیر قابل تحمل شود. بیدار شدن های مکرر شبانه به تنهایی نمی تواند به عملکرد شناختی لطمه بزند، اما آسیب های جدی به خلق و خو وارد و فرد را مضطرب، خسته و بد خلق می کنند.

 

پژوهشگران پس از طرح سوالاتی درباره خواب شبانه از 62 مرد و زن، از آنها خواستند سه شب را همراه با پلی سومنوگرافی - دستگاهی که اختلالات خواب را تشخیص می دهد - بخوابند. متخصصان دریافتند نیمی از شرکت کنندگان در این مطالعه هشت بار از خواب برخاسته اند، در حالی که بقیه افراد دیر وقت به رختخواب رفتند اما در طول خواب از خواب برنخاسته اند.

هر چند بررسی کیفیت خواب شب اول شرکت کنندگان نشان داد هر دو گروه تقریبا مشابه یکدیگر بودند اما تفاوت های آشکار در شب های بعدی نمایان شد.

دانشمندان معتقدند خوابیدن اندک تاثیر مثبتی بر بدن انسان می گذارد اما برخاستن مکرر از خواب روح و روان فرد را تخریب می کند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...