رفتن به مطلب

اجرا نكردن برنامه C++


gls.frznh

ارسال های توصیه شده

با سلام و خسته نباشيد

برنامه اي كه در زير آمده در زبان C++ اجرا نمي شود و متاسفانه نتوانستم رفع خطا كنم.

از دوستان اگر كسي مي تواند راهنماييم كنه متشكرم.

#include <iostream.h>

int subset(char adder[],int A[],int n)
{    for(int i=0; i<n+1; i++)
       adder[i]='0';
   do
   {  int j=0;
       for(int i=1; i<n+1; i++)
       {  if(adder[i]=='1')
               {
               A[j]=i;
               cout<<A[j];
               j++;
               }
       }
       if(adder[n]=='0')
       {
           adder[n]='1';
       }
       else
       {
           int l=n;
           while(adder[l]=='1')
           {
               adder[l]='0';
               l--;
           }
           adder[l]='1';
       }
   }
   while(adder[0]=='0');
}
int main(void)
{
   int n;
   char* adder;
   int* B;
   cout<<"Enter the number of elemnets: ";
   cin>>n;
   adder=new char [n+1];
   subset(adder,B,n);
   cin.get();
   return 0;

[left]}[/left]

خطايي كه ظاهر مي شود:

 

could not creat process.

لینک به دیدگاه
با سلام و خسته نباشيد

برنامه اي كه در زير آمده در زبان C++ اجرا نمي شود و متاسفانه نتوانستم رفع خطا كنم.

از دوستان اگر كسي مي تواند راهنماييم كنه متشكرم.

#include <iostream.h>

int subset(char adder[],int A[],int n)
{    for(int i=0; i<n+1; i++)
       adder[i]='0';
   do
   {  int j=0;
       for(int i=1; i<n+1; i++)
       {  if(adder[i]=='1')
               {
               A[j]=i;
               cout<<A[j];
               j++;
               }
       }
       if(adder[n]=='0')
       {
           adder[n]='1';
       }
       else
       {
           int l=n;
           while(adder[l]=='1')
           {
               adder[l]='0';
               l--;
           }
           adder[l]='1';
       }
   }
   while(adder[0]=='0');
}
int main(void)
{
   int n;
   char* adder;
   int* B;
   cout<<"Enter the number of elemnets: ";
   cin>>n;
   adder=new char [n+1];
   subset(adder,B,n);
   cin.get();
   return 0;

[left]}[/left]

خطايي كه ظاهر مي شود:

 

could not creat process.

سلام، به انجمن خوشامدید :icon_gol::icon_gol:

 

واسه iostream، نیاز به h. نیست و دو خط زیر رو هم به برنامه تون اضافه کنید تا بتونید از cin و cout هم استفاده کنید :a030:

 

#include<iostream>
#include<conio.h>
using namespace std;

و یه مشکل دیگه ایی که کدتون داره اینه که شما نوع بازگشتی تابع subset رو int در نظر گرفتین، در حالیکه این تابع، هیچ مقداری رو return نمیکنه. البته من نوعشو void گذاشتم و برنامه تونو اجرا کردم ولی بازم جای دیگه ایی از کدتون خطا میده. متوجه نشدم برنامه چه کار می خواهد انجام بده.

لینک به دیدگاه
من یه خروجی گرفتم این طوری شد

yej84hwtyir553fazm0.jpg

همین کدو کپی پیست کردم تو ویژوال استادیو، تعداد المنت ها رو میگیره ولی خط های بعدی خطا میده. خوبه که جواب میده:w16:، ممنون :icon_gol:

لینک به دیدگاه
همین کدو کپی پیست کردم تو ویژوال استادیو، تعداد المنت ها رو میگیره ولی خط های بعدی خطا میده. خوبه که جواب میده:w16:، ممنون :icon_gol:

البته اون مواردی که شما گفتی باید لحاظ بشه.

لینک به دیدگاه
سلام، به انجمن خوشامدید :icon_gol::icon_gol:

 

واسه iostream، نیاز به h. نیست و دو خط زیر رو هم به برنامه تون اضافه کنید تا بتونید از cin و cout هم استفاده کنید :a030:

 

#include<iostream>
#include<conio.h>
using namespace std;

و یه مشکل دیگه ایی که کدتون داره اینه که شما نوع بازگشتی تابع subset رو int در نظر گرفتین، در حالیکه این تابع، هیچ مقداری رو return نمیکنه. البته من نوعشو void گذاشتم و برنامه تونو اجرا کردم ولی بازم جای دیگه ایی از کدتون خطا میده. متوجه نشدم برنامه چه کار می خواهد انجام بده.

 

با سلام و خسته نباشيد

تغييراتي كه شما فرمودين رو لحاظ كردم ولي خطا ميده!!!

من با Turbo C++ كار ميكنم ----- به سطر using namespace std; و همچنين گذاشتن .h در دستور اول خطا ميگيره!!!

 

شما با چه برنامه اي اجرا ميكنين؟

لینک به دیدگاه
با سلام و خسته نباشيد

تغييراتي كه شما فرمودين رو لحاظ كردم ولي خطا ميده!!!

من با Turbo C++ كار ميكنم ----- به سطر using namespace std; و همچنين گذاشتن .h در دستور اول خطا ميگيره!!!

 

شما با چه برنامه اي اجرا ميكنين؟

خروجی که من از کد شما گرفتم درست بودآیا؟!

با توربو سی اصلا خروجی نمیتونید از این کد بگیرید تا جایی که من میدونم..

لینک به دیدگاه
خروجی که من از کد شما گرفتم درست بودآیا؟!

با توربو سی اصلا خروجی نمیتونید از این کد بگیرید تا جایی که من میدونم..

 

با سلام و وقت بخير

 

بله من اين خروجي رو ميخواهم البته درون آرايه باشه - چون مي خواهم روي آرايه كار انجام بدهم.

من آشنايي كامل با نرم افزارهاي مختلف c++ ندارم. دقيقا از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم؟؟ (ولي دستور چاپ رو كه تغيير ميدم خروجي رو بهم ميده - برنامه زير برام اجرا ميشه توي توربو)

شما برنامه اي كه اين خروجي رو بهتون داد همون برنامه من هست يا تغييرات دادين؟؟

 

#include <iostream.h>int subset(char adder[],int A[],int n)
{	for(int i=0; i<n+1; i++)
	adder[i]='0';
do
{  int j=0;
	for(int i=1; i<n+1; i++)
	{  if(adder[i]=='1')
			{
			//A[j]=i;
			//cout<<A[j];
			//cout<<endl;
			//j++;
			 cout<<i;
			 }
	}
	cout<<endl;
	if(adder[n]=='0')
	{
		adder[n]='1';
	}
	else
	{
		int l=n;
		while(adder[l]=='1')
		{
			adder[l]='0';
			l--;
		}
		adder[l]='1';
	}
}
while(adder[0]=='0');
}
int main(void)
{
int n;
char* adder;
int* B;
cout<<"Enter the number of elemnets: ";
cin>>n;
adder=new char [n+1];
subset(adder,B,n);
cin.get();
return 0;
}

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...