javad.v 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ دوستان عزیز سلام این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن. سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟ با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ در زغال امواج فرو سورخ و مرءی داریم در شعله امواج به سمت آبی میروند در اولی قدرت امواج کتر باعث آهسته پخته شدن میشه و حتی از تخریب بافت غذا جلو گیری میشه اما اون امواج که شعله داره به سمت آبی میره و پر انرژی هستند و حتی شاید باعث تخریب بافت و تغییر ترکیبات بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده