رفتن به مطلب

یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...


javad.v

ارسال های توصیه شده

دوستان عزیز سلام

 

این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است

 

لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن.

 

سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟

 

با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید

  • Like 5
لینک به دیدگاه

در زغال امواج فرو سورخ و مرءی داریم

 

در شعله امواج به سمت آبی میروند

 

 

در اولی قدرت امواج کتر باعث آهسته پخته شدن میشه و حتی از تخریب بافت غذا جلو گیری میشه

 

اما اون امواج که شعله داره به سمت آبی میره و پر انرژی هستند و حتی شاید باعث تخریب بافت و تغییر ترکیبات بشه

  • Like 5
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...