رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

شماهم حتماایناکه می گم رادیدید پولهای که بعضی اشخاص ازصندوق صدقات برمیدارند حالایا بامیله تنها یایه آدامسم میزنن سرش /یه باریکیو دیدم داره اینکارمی کنه گفتم اینکارهارا نکن باکمال پروی گفت احتیاج دارم من گفتم حالا که احتیاج داری راحت باش کارتوبکن:ws28:بابا اینا چیبگم یهودیدی یه چاقوحوله ماکردندو...........:banel_smiley_4:

یا همین امروز کارتون جمع کن کنارجوب می ایسته پرو پرو با پیت پنیرهست آب میریزه روکارتونها.

بابا ما چرااینجوری شدیم به خودمونهم رحم نداریم دیگه .

به نظرمن اینجاباید دولت واردبشه واولیو اعدام کنه که دیگه دومی اینکارانکنه!نظرشما چیست؟

البته خودآقایون دولتیوکه نگو بامجوز تیغ می زنند مثل این تعزیرات بگم خداچکارشون کنه:whistles:

اینجاست که بایدگفت هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک

• Like 5
لینک به دیدگاه

سه روز اول هفته کلاس دارم هرصبح جلوی دانشگاه یک پیرزنی هست که بهش کمک میکنم گرچه به دعا و ماوراء اعتقادی ندارم اما دعای این پیرزن هر صبح بهم آرامش میده شاید از دیدگاه بعضی ها باید به صندوق صدقات کمک کرد اما سالهاست اینکارو نمیکنم کمکی هم اگر میکنم نه برای رفع بلاست نه با چشمداشت به بهشت نه ترس از جهنم، دیدگاه من اینه شاید درست شاید غلط پولی که به صندوق صدقات ریخته میشه به مستحق واقعی نمیرسه، شاید جریانی هم که گفتی از همین نشأت میگیره که این پول به مستحق واقعی نمیرسه

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین اگه اون فرد اتیاج نداشت هیچ وقت دست به همچین کاری نمیزد

شما یه دزد رو فرض کن اگه این آقای دزد پول داشته باشه در رفاه زندگی کنه مجبوره نصفه شب از دیوار مردم بکشه بالا و با آبروی خودش بازی کنه؟

نمیگم کار درستی میکنه اما دزدی این فرد که کار زشتی هست نتیجه سیاست های غلط حکومت هستش

• Like 3
لینک به دیدگاه

چندماه پیش جلوی یه پارکی منتظر بودم دوستم بیاد داشتم یه مسیرو آروم به صورت رفت و برگشت قدم میزدم

یه خانوم چادری خیلی اهسته اومد سمتم اولش فکر کردم میخواد آدرس بپرسه اما دیدم کمک میخواد

به صورتش که نگاش کردم یه عزت نفسی تهش نگاش بود اومدم دو کلام حرف به اصطلاح درست حسابی بزنم :hanghead:

برگشت یه حرفی زد دوهفته خودمو پیدا نکردم از شرمندگی.....

نداری بد دردیه امیدوارم هیچ کسی مجبور نباشه عزت نفسشو زیر پا له کنه همه غرور دارن

اگر کسی مجبور نباشه خودشو خورد نمیکنه(البته هستن کسایی که اینو یه منبع درامد میدونن)

ایران کشور غنی هست اما هیچی به مردمش نمیرسه جز بدبختی و نداری و فقر و فساد و تعلقات بی پایه

اگر به صندوق پول میندازید خودتون یه صندوق کمک به کودکان سرطانی یا هرچیزی بخرید جمع کنید ببرید بهشون بدید من به شخصه تو این مملکت به هیشکی اعتماد ندارم(مسئولین محترم)

• Like 3
لینک به دیدگاه
چندماه پیش جلوی یه پارکی منتظر بودم دوستم بیاد داشتم یه مسیرو آروم به صورت رفت و برگشت قدم میزدم

یه خانوم چادری خیلی اهسته اومد سمتم اولش فکر کردم میخواد آدرس بپرسه اما دیدم کمک میخواد

به صورتش که نگاش کردم یه عزت نفسی تهش نگاش بود اومدم دو کلام حرف به اصطلاح درست حسابی بزنم :hanghead:

برگشت یه حرفی زد دوهفته خودمو پیدا نکردم از شرمندگی.....

نداری بد دردیه امیدوارم هیچ کسی مجبور نباشه عزت نفسشو زیر پا له کنه همه غرور دارن

اگر کسی مجبور نباشه خودشو خورد نمیکنه(البته هستن کسایی که اینو یه منبع درامد میدونن)

ایران کشور غنی هست اما هیچی به مردمش نمیرسه جز بدبختی و نداری و فقر و فساد و تعلقات بی پایه

اگر به صندوق پول میندازید خودتون یه صندوق کمک به کودکان سرطانی یا هرچیزی بخرید جمع کنید ببرید بهشون بدید من به شخصه تو این مملکت به هیشکی اعتماد ندارم(مسئولین محترم)

سلام

این جمله رامادرباره بعضی ازکشورها می گفتیم مانندکشورهای آفریقایی ولی حالا .............. :sigh:

ما اومدیم یه صندوق محک گرفتیم خودمون پول انداختیم کسان دیگری هم انداختند خوب پرکه شد ، گفتم بزارپرتربشه زنگ میزنم ولی توهمین لحظه آقادزده هم همین فکرومی کرد اصلانمی دونم چیجوری دزدیداونشب ،شب سختی بود:sad0: ازکوچیک تابزرگو لب تیغ ردکردم (بالاییها)،گفتم زنگ بزنم بگم ولی یکی گفت ولش کن ، ولی زنگو زدم گفتم الان

یارومیاد وبخاطرصندوق وپولها........... ولی خانومه خیلی ریلکس گفت عیبی نداره شماره تلفنوبگو ، برای چی، می خوام بزنم سرقتی ، تمام خدانگهدار، منم:w58::banel_smiley_4::ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین اگه اون فرد اتیاج نداشت هیچ وقت دست به همچین کاری نمیزد

شما یه دزد رو فرض کن اگه این آقای دزد پول داشته باشه در رفاه زندگی کنه مجبوره نصفه شب از دیوار مردم بکشه بالا و با آبروی خودش بازی کنه؟

نمیگم کار درستی میکنه اما دزدی این فرد که کار زشتی هست نتیجه سیاست های غلط حکومت هستش

سلام

نه ، دیگه ازدیوارمردم نمیره بالا ،بلکه چون پولدارشده و چون ترک عادت موجب مرض است دست به کارهای حرفه ای ترمیزنه میلیاردی بلند میکنه مثل همه می دونند وفقط ولش کن .

بله ، سیاست دولت مشکل داره به نظرمن یه بمب بایدبندازن توایران ودوباره آدم درست کنیم :ws3:

ولی ، یکسریهاهستند به جای گدای یادزدی شیشه ماشین تمیزمی کنند، تو زمستون برف پارومی کنند ، پشت چراغ روزنامه میفروشن ، یاحتی کنارچهاراه سیگاروآدامس میفروشن ، واکس می زنند ، دستشوی تمیزمیکنند ، میرن خونه مردم برای نظافت ووو ولی دزدی یاگدایی نمی کنند.

من اینوقبول دارم دولت مثل یک الگو برای جامعه خودش است واگر دولتی هاهم دزدی کنند جامعه هم بدمی شه ، ولی یه چیزی هست اعتقاد و محکمی ماکجارفته اینهم درست نیست که هرچی میشه بگیم دولت !

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...