sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ ســـلام دوستان متاسفانه با خبر شدم که چند روز پیش برادر یکی از دوستای عزیزمون، آقا محمد( Mohammad1675) فوت شدن من به نوبه خودم به خود ایشون و خانواده عزیزش تسلیت میگم و از خدا برای این عزیز تازه سفرکرده طلب مغفرت و برای خانوادشون طلب صبر میکنم... روحشون شاد و قرین رحمت الهی همگی با هدیه یک فاتحه برای شادی روحشون همراه و همدرد این دوست عزیز میشیم 23 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ تسلیت میگم،انشالله ک خدا رحمتشون کنه و ب خونوادشون صبر بده لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ انا الله و انا اليه راجعون تسليت ميگم و خدا صبر بده لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ محمد جان تسلیت میگم عزیزم غم اخرتون باشه ایشالله لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ تسلیت میگم آقا محمد امیدوارم خدا به خودتون و خانوادتون صبر بده لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ واقعا تسلیت میگم غم بزرگی هستش ان شالله که روحش شاد بشه خدا رحمتش کنه لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام تسلیت میگم محمد عزیز. خیلی متاثر شدم.... ما رو در غم خودتون شریک بدونید. خدا بیامرزدش و به خانواده صبر بده غم آخرتون باشه ............ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ داداش محمد خودمون؟؟؟؟؟؟ تسلیت میگم. غم آخرتون باشه.خدا به خانوادتون صبر بده. ناراحت شدم خیلیییییی داداش لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ منم بهتون تسلیت می گم . لحضات خیلی غمناکیست خدابه شما وخانوادتون صبربده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده