samaneh haji 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان می دانیم وقتی روی یک تصویر (m*m) تبدیل dct را اعمال می کنیم حاصل یک ماتریس ضرایب dct به ابعاد(m*m) است . حال من می خواهم این ضرایب را به روش زیگزاگ پویش کنم . کسی می دونه برای پویش زیگزاگ از چه کدی باید استفاده کنم؟:ws52::ws52::ws52: خیلی ممنون از کمکتون 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان می دانیم وقتی روی یک تصویر (m*m) تبدیل dct را اعمال می کنیم حاصل یک ماتریس ضرایب dct به ابعاد(m*m) است . حال من می خواهم این ضرایب را به روش زیگزاگ پویش کنم . کسی می دونه برای پویش زیگزاگ از چه کدی باید استفاده کنم؟:ws52::ws52::ws52:خیلی ممنون از کمکتون سلام دوست عزیز میشه کدش رو نوشت، ولی خب کدای آماده هم توی اینترنت وجود داره، من دو تاش رو واست میذارم. Zigzag scanning of a matrix by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 Mar 2014 (Updated 25 Mar 2014)For Jpeg algorithm As you in the jpeg algorithm after the quantization and the rounding operations there are so many zeros in the matrix. Usually in this algorithm we do the zigzag scanning algorithm. So in this file I have implemented the zigzag scanning algorithm on one test matrix by using generalized formats.so on any kind of the matrix this program can work.So please comment if any doubt. Fell free to ask, Tags: jpeg, jpeg2000, zigzag, zigzag scanning Zigzag Scan by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 Jun 2007Straight and inverse zigzag scan for matrices of any sizes Straight and inverse zigzag scan for matrices of any sizes. zigzag(in) takes a matrix as an input and returns a one-dimensional array consisting of a zigzag scan results. izigzag(in, vmax, hmax) takes a one-dimensional array and converts it back to (vmax x hmax) matrix. Tags: matrices, matrix, scan, zigzag, zigzag program in matlab برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده