یلداموسوی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان موضوع پایان نامه من محرک های توسعه شهریه کسی میتونه کمک کنه؟:girl_in_dreams::girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
0 sky2010 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یک خورده بیش تر توضیح میدادید تا بهتر بشه فکر کرد و راهنمایی...منظورتان از محرک چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
0 یلداموسوی 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ محرکهای توسعه شهری یکسری پروژه هستن که سبب توسعه بافت فرسوده و یا اسیب دیده و یا از کارافتاده میشن که در نهایت منجر به توسعه کل اون منطقه میشه .این اطلاعاتیه که خودم دارم.اگه کسی چیز بیشتری میدونه کمک کنه ممنون می شم. 1 لینک به دیدگاه
0 afsanedamani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان موضوع پایان نامه من محرک های توسعه شهریه کسی میتونه کمک کنه؟:girl_in_dreams::girl_in_dreams: سلام، موضوع پایان نامه منم محرک های توسعه ی شهری و منم خیلی اطلاعی درباره این موضوع ندارم، اما ایمیلم رو مینویسم، خواستی پیغام بده، شاید بتونیم با هم فکری هم، بهم دیگه کمک کنیم.yavmind@gmail.com لینک به دیدگاه
سوال
یلداموسوی 11
سلام دوستان موضوع پایان نامه من محرک های توسعه شهریه کسی میتونه کمک کنه؟:girl_in_dreams::girl_in_dreams:
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده