wooer 72 ارسال شده در 18 آذر، 2015 [h=2]درود دوستان[/h] هرچه دنبالادرس - ادرس سایت یا شماره تلفن دانشكده فني وحرفه اي پسران شماره يك تهران -انقلاب اسلامي می گردم پیدا نمی کنم ممنون می شم کمک کنید ضمنا می توان در زمانی غیر از زمان تعیین شده دانشکده ثبت نام کرد؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 آذر، 2015 درود دوستان هرچه دنبالادرس - ادرس سایت یا شماره تلفن دانشكده فني وحرفه اي پسران شماره يك تهران -انقلاب اسلامي می گردم پیدا نمی کنم ممنون می شم کمک کنید ضمنا می توان در زمانی غیر از زمان تعیین شده دانشکده ثبت نام کرد؟ سلام آدرس: تهران-یافت آباد-دور میدون معلم سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همه توضیحات رو اونجا داده بهت تبریک میگم...بهترین جای ممکن قبول شدی 4
wooer 72 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2015 سلام آدرس: تهران-یافت آباد-دور میدون معلم سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همه توضیحات رو اونجا داده بهت تبریک میگم...بهترین جای ممکن قبول شدی خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز برادرم قبول شده و الان باید راه بیافته که فردا صبح اونجا باشه شماره دانشکده رو پیدا کردم ولی اصلا جواب نمیدن امیدوارم انی بهش خوابگاه بدن. :icon_gol: 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 آذر، 2015 خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزبرادرم قبول شده و الان باید راه بیافته که فردا صبح اونجا باشه شماره دانشکده رو پیدا کردم ولی اصلا جواب نمیدن امیدوارم انی بهش خوابگاه بدن. :icon_gol: خیالت راحت حتما خوابگاه میدن خوابگاهشم همونجا داخل دانشکده س 2
wooer 72 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2015 خیالت راحت حتما خوابگاه میدن خوابگاهشم همونجا داخل دانشکده س خیالمو راحت کردی یک دنیا سپاس داداش 1
ارسال های توصیه شده