Computer.Eng 327 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید کسی نمی دونه این 3 مقاله رو چطور می تونم دانلود کنم؟ Early screening diagnostic aid for heart disease using data mining: An evaluation using patient data that can be obtained without medical equipment برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Psychological Language on Twitter Predicts County-Level Heart Disease Mortality[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Prevalence of Heart Failure Signs and Symptoms in a Large Primary Care Population Identified Through the Use of Text and Data Mining of the Electronic Health Record[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید کسی نمی دونه این 3 مقاله رو چطور می تونم دانلود کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام اونها رو در تاپیک زیر درخواست بدید در صورت دسترسی براتون تهیه می کنیمشون. (طبق مقررات ۲ درخواست در روز) http://www.noandishaan.com/forums/thread76648.html 2 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ بله کاملا درسته. دیگه گیرشون آوردم. منتظر اون چند تا مقالات دیگر میشم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید کسی نمی دونه این 3 مقاله رو چطور می تونم دانلود کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام لینک اول اگراشتباه نکنم دانلودش سمت راسته. لینک دوم بایدثبت نام کنی. چرااسمشوننوشتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Computer.Eng 327 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام لینک اول اگراشتباه نکنم دانلودش سمت راسته. لینک دوم بایدثبت نام کنی. چرااسمشوننوشتی؟ سپاسگذارم. بله ناشمون رو هم نوشتم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده