رفتن به مطلب

هویت آقای رائفی پور چگونه است؟

Mohammad-Ali

ارسال های توصیه شده

سلام

سخنرانی های آقای رائفی پور راداشتم گوش می دادم (یعنی من نه یک نفردیگر ولی منهم شنیدم ) بعضیی حرفهای میزد یجوری بودمثل درباره ریس جمهورهای آمریکا یامی گفت خاخامنش.

یه سرچ همینجوری کردم! بعضی ها اورامشکوک خواندندو....که بیشترکنجکاو شدم ببینم ایشون کیه طبق چه استدلالهای اینهارابیان می کنه ؟هدف چیست؟

که هیجابهترازاینجاندیدم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

در یوتیوب فیلمی هست که رائفی پور جواب برنامه صفحه اخرBBC رو در مورد خودش میده.

در این فیلم سعی داره ادعاهای bbc رو بده البته بدون ارائه هیچ دلیل و سندی به عهده مخاطب هست که حرفهای کدومشون رو باور کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
در یوتیوب فیلمی هست که رائفی پور جواب برنامه صفحه اخرBBC رو در مورد خودش میده.

در این فیلم سعی داره ادعاهای bbc رو بده البته بدون ارائه هیچ دلیل و سندی به عهده مخاطب هست که حرفهای کدومشون رو باور کنه

تااین حد من حدس میزنم یک اسلحه است.

ولی بعضی ازحرفاش واقعارومخ آدمه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تااین حد من حدس میزنم یک اسلحه است.

ولی بعضی ازحرفاش واقعارومخ آدمه.

وقتتو برای شنیدن اراجیف امثال این هدر نده

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتتو برای شنیدن اراجیف امثال این هدر نده

من که خودم اصلاعلاقه ای به این حرفهاندارم چون واقعا روان آدمو میرزه بهم یهومیبینی دنیایه چیزه ولی تفکراینهایچیزدیگر.

الان خواهرزادم توخونه گوش می ده باصدای بلند منم مجبورم بعضی وقتهاگوش بدم ولی جدیدا دیگه بحث نمی کنم جامیزارم میرم ولی نگرانم برای او که یک موقع گول بعضی حرفهارابخوره و مثل من شود .

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که خودم اصلاعلاقه ای به این حرفهاندارم چون واقعا روان آدمو میرزه بهم یهومیبینی دنیایه چیزه ولی تفکراینهایچیزدیگر.

الان خواهرزادم توخونه گوش می ده باصدای بلند منم مجبورم بعضی وقتهاگوش بدم ولی جدیدا دیگه بحث نمی کنم جامیزارم میرم ولی نگرانم برای او که یک موقع گول بعضی حرفهارابخوره و مثل من شود .

خواهر زادت رو هم نصیحت که در خصوص توهم تئوری توطئه باهاش حرف بزن تا مغزش سالم بمونه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...