Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ نقشه اتوکدی شهر شیراز رو که شامل شبکه معابر و بلوک بندی خام شهر هستش با فرمت DWG از لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود نقشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ این نقشه کد شیراز هم شامل قطعه بندی و بخش های اعیانی قطعات یا به بیان دیگه، همون فضای پر و خالی قطعات هستش که با فرمت DWG در دو پارت از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ این نقشه کد هم شامل قطعه بندی خام شهر شیراز به همراه منطقه بندی اون هستش که با فرمت DWG از لینک زیر می تونید دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
فاطمه برزگر 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ در در 5 خرداد 1395 در 21:58، Mohammad Aref گفته است : این نقشه کد شیراز هم شامل قطعه بندی و بخش های اعیانی قطعات یا به بیان دیگه، همون فضای پر و خالی قطعات هستش که با فرمت DWG در دو پارت از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خسته نباشید تشکر می کنم از شما بابت اشتراک گذاری اطلاعاتتون مثل اینکه پارت دومی که گذاشتین، همون پارت اول هست و درواقع فقط یک قسمت از عرصه و اعیان شیراز گذاشته شده با تشکر مجدد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، فاطمه برزگر گفته است : سلام خسته نباشید تشکر می کنم از شما بابت اشتراک گذاری اطلاعاتتون مثل اینکه پارت دومی که گذاشتین، همون پارت اول هست و درواقع فقط یک قسمت از عرصه و اعیان شیراز گذاشته شده با تشکر مجدد خواهش میکنم این دو پارت وقتی دانلود و اکسترکت بشن، یکپارچه میشن. یعنی درواقع فقط یک فایل هست که به دلیل حجم زیاد در دوقسمت برای دانلود قرار داده شده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده