Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آذر، 2015 نقشه اتوکدی شهر شیراز رو که شامل شبکه معابر و بلوک بندی خام شهر هستش با فرمت DWG از لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود نقشه 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2016 این نقشه کد شیراز هم شامل قطعه بندی و بخش های اعیانی قطعات یا به بیان دیگه، همون فضای پر و خالی قطعات هستش که با فرمت DWG در دو پارت از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2016 این نقشه کد هم شامل قطعه بندی خام شهر شیراز به همراه منطقه بندی اون هستش که با فرمت DWG از لینک زیر می تونید دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
فاطمه برزگر 0 ارسال شده در 25 دی، 2019 در در 5 خرداد 1395 در 21:58، Mohammad Aref گفته است : این نقشه کد شیراز هم شامل قطعه بندی و بخش های اعیانی قطعات یا به بیان دیگه، همون فضای پر و خالی قطعات هستش که با فرمت DWG در دو پارت از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خسته نباشید تشکر می کنم از شما بابت اشتراک گذاری اطلاعاتتون مثل اینکه پارت دومی که گذاشتین، همون پارت اول هست و درواقع فقط یک قسمت از عرصه و اعیان شیراز گذاشته شده با تشکر مجدد
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 25 دی، 2019 در 7 ساعت قبل، فاطمه برزگر گفته است : سلام خسته نباشید تشکر می کنم از شما بابت اشتراک گذاری اطلاعاتتون مثل اینکه پارت دومی که گذاشتین، همون پارت اول هست و درواقع فقط یک قسمت از عرصه و اعیان شیراز گذاشته شده با تشکر مجدد خواهش میکنم این دو پارت وقتی دانلود و اکسترکت بشن، یکپارچه میشن. یعنی درواقع فقط یک فایل هست که به دلیل حجم زیاد در دوقسمت برای دانلود قرار داده شده.
ارسال های توصیه شده