افسانه ارمی 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان وقتتون بخیر ی سوال داشتم و اون اینه که اگه بخوام roc داده ی پیش بینی شده ی خودمو بدست بیارم باید با چه دستوری توی متلب اجراش کنم (ی سری از داده هام آموزش داده شدند و ی سری آزمایش و در آزمایش مقادیر پیش شدند) بر همین اساس میخاستم بپرسم باید چکار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان وقتتون بخیر ی سوال داشتم و اون اینه که اگه بخوام roc داده ی پیش بینی شده ی خودمو بدست بیارم باید با چه دستوری توی متلب اجراش کنم (ی سری از داده هام آموزش داده شدند و ی سری آزمایش و در آزمایش مقادیر پیش شدند) بر همین اساس میخاستم بپرسم باید چکار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید با تشکر سلام دوست عزیز این تاپیک رو ببینین، شاید بتونه کمکی کنه: [h=3]نمودارroc در متلب[/h] 1 لینک به دیدگاه
افسانه ارمی 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیزاین تاپیک رو ببینین، شاید بتونه کمکی کنه: نمودارroc در متلب ممنون از راهنماییتون ولی میخام ی دستور خاصی رو بزنم ک جوابمو بده بازم لطف کردید 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از راهنماییتونولی میخام ی دستور خاصی رو بزنم ک جوابمو بده بازم لطف کردید خواهش می کنم، خب دستور های roc یا plotroc برای همینکار هستن دیگه، توی هلپ نگاه کنی مثال هم داره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده