saba mn 20,993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاهش آلزایمر با مصرف گردو[/h] مطالعه جدیدی بیانگر این است که گنجاندن گردو در برنامه غذایی روزانه میتواند جلوی پیشرفت بیماری آلزایمر را بگیرد. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان: نوعی ماده موجود در گردو میتواند اثری محافظتی روی اثرات مخرب و اکسید کننده پروتئین بتاــآمیلوید داشته باشد. تجمع این پروتئین موجب شکل گیری تودهای میشود که نقش مهمی در پیشرفت آلزایمر دارد. این پژوهشگران در ادامه تحقیقات خود، تصمیم گرفتند این بار میزان تأثیرگذاری برنامه غذایی سرشار از گردو را بر مهارتهای یادگیری، حافظه، اضطراب و نیز هماهنگی حرکتی در موشهای دچار آلزایمر مورد بررسی قرار دهند. همه موشها تحت آزمایشهایی برای سنجش توانایی یادگیری، حافظه فضایی، هماهنگی حرکتی و رفتارهای مرتبط با اضطراب قرار گرفتند. نتیجه این آزمایش نشان داد که موشهای دارای آلزایمری که رژیم غذایی سرشار از گردو داشتند، در برخی زمینهها بهبود یافته بودند. محتوای بالای آنتیاکسیدانهای موجود در گردو میتواند به جلوگیری از کاهش تواناییهای مغزی در موشها بینجامد. همچنین گردو منبع خوبی برای اسید آلفا لینولنیک است. این اسید نوعی امگا۳ است که سودمندیهایی برای قلب و مغز با خود بههمراه دارد. منبع:اریا انتهای پیام/ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .