simin asefi 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه تصویر دارم با این مشخصه مقدار 512x512x29 که موقع اجرا کدم این خطارو بهم میده Multi-plane image inputs must be RGB images of size MxNx3. چجوری باید اصلاحش کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه تصویر دارم با این مشخصه مقدار 512x512x29 که موقع اجرا کدم این خطارو بهم میده Multi-plane image inputs must be RGB images of size MxNx3. چجوری باید اصلاحش کنم؟ چرا هیچ کس اینجا نیست؟؟؟ :icon_pf (34)::4564: لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه تصویر دارم با این مشخصه مقدار 512x512x29 که موقع اجرا کدم این خطارو بهم میده Multi-plane image inputs must be RGB images of size MxNx3. چجوری باید اصلاحش کنم؟ سلام خب تصاویر سه بعدی باید RGB باشن دیگه، یعنی بعد سومشون برابر 3 باشه، این ارور هم همینو میگه. 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلامخب تصاویر سه بعدی باید RGB باشن دیگه، یعنی بعد سومشون برابر 3 باشه، این ارور هم همینو میگه. مرسی آقا ایمان میشه بهم بگی چیکارش باید بکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی آقا ایمانمیشه بهم بگی چیکارش باید بکنم؟ خواهش می کنم، خب من که نمی دونم چیکارش می خوای بکنی تا راهنماییت کنم. یه خورده بیشتر توضیح بده. 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خواهش می کنم، خب من که نمی دونم چیکارش می خوای بکنی تا راهنماییت کنم. یه خورده بیشتر توضیح بده. میخوام تبدیلش کنم به یه تصویر سه بعدی که بشه 3*512*512 میخوام اون 29 آخر بشه سه تا بتونم مثل یه تصویر معمولی روش کار کنم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ میخوام تبدیلش کنم به یه تصویر سه بعدی که بشه 3*512*512میخوام اون 29 آخر بشه سه تا بتونم مثل یه تصویر معمولی روش کار کنم خب چجوری می خوای اینکار رو انجام بدی؟ می خوای یه تعدادش رو حذف کنی یا نه تبدیل کنی به چند عکس با فرمت rgb؟ 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خب چجوری می خوای اینکار رو انجام بدی؟ می خوای یه تعدادش رو حذف کنی یا نه تبدیل کنی به چند عکس با فرمت rgb؟ نه چیزی از عکس نباید حذف بشه اگه حذف بشه تصویر ناقص میشه میخوام تبدیلش کنم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ نه چیزی از عکس نباید حذف بشه اگه حذف بشه تصویر ناقص میشه میخوام تبدیلش کنم به چی می خوای تبدیلش کنی، خروجیت چند در چند باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ به چی می خوای تبدیلش کنی، خروجیت چند در چند باشه؟ خروجی باید یه تصویر سه بعدی باشه که بتونم الگوریتم های Region growing یا thresholddh یا امثال اینارو انجام بدم این الگوریتما روی تصاویر معمولی با پسوند jpg که value اونها 3*512*512 هست جواب میده اما روی تصاویر با پسوند mhd یا raw که value 512*512*29 هست خطا میده من میخوام کاری کنم اون عدد 29 بشه 3 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خروجی باید یه تصویر سه بعدی باشه که بتونم الگوریتم های Region growing یا thresholddh یا امثال اینارو انجام بدماین الگوریتما روی تصاویر معمولی با پسوند jpg که value اونها 3*512*512 هست جواب میده اما روی تصاویر با پسوند mhd یا raw که value 512*512*29 هست خطا میده من میخوام کاری کنم اون عدد 29 بشه 3 خب میگم که یا باید مثلا 1 تا سه رو در نظر بگیری بقیه رو حذف کنی، یا اینکه تصویر در جهت طول و عرض بزرگ بشه که اینم باز نمی تونه منطقی باشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده