saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جنجال عکس پسر بچه 2 ساله بریتانیایی[/h] عکس پسر بچه ۲ساله بریتانیایی در داخل ماشین لباسشویی، با واکنش هزاران کاربر فیسبوک روبرو شده است. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عکس پسر بچه ۲ساله بریتانیایی در داخل ماشین لباسشویی، با واکنش هزاران کاربر فیسبوک روبرو شده و گروهی از آنها حتی از مادر این کودک بخاطر سهل انگاری و به خطر انداختن جان بچه به پلیس انگلستان شکایت کرده و او رو تهدید به مرگ کردند! مادر این کودک در پاسخ به کامنتهای تهدید آمیز دوستان و دیگر کاربران فیسبوکش میگوید: بچه من دچار عقب ماندگی و معلولیت ذهنی است و او با پای خودش به داخل ماشین لباسشویی رفت تا بازی کنه و من بخاطر نشون دادن شیطنت بچه ام عکس او رو در داخل ماشین پست کردم و هرگز تصور نمیکردم با اینهمه خشم و تنفر مردم روبرو بشم. منبع: برترینها انتهای پیام/ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ این ماجرامشکوک میزنه شایددروغ می گه وخودش گذاشته ش توماشین (به انگشتان نگاه کنید)به هرحال چندسوال برام پیش آمدومقایسهای باخودمان .مثلا مااگربودیم به مادراعتراض می کردیم یامی خواستیم ادای اروپایی دربیاریم ودخالت نکنیم! ماهم اینقدرخودمون مسول می دانیم که هرجاامثال این اتفاقهاافتاد به مراجع قانونی شکایت کنیم؟ اصلامامراجع قانونی انکارراداریم ؟ تصورکنیداین اتفاق یامشابه توایران بودبه پلیس می گفتی جواب چه بود؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ گاهی باید نیمه پر لیوان رو دید بالاخره مادره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده