Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 آبان، 2015 سلام. دراینجامی خواهیم باکمک هم دیگرروشهاوراه حل های برای درآمد بیشتر و زندگی بهترپیداکرده وآن رابرسی کنیم؟ 3
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2015 اولیش راخودم می گم ف ا ر ک س دیروزیکی ازدوستان صحبت می کردیم گفتم کم پیدای گفت رفتم سرکار ،کجا :تویه شرکت سرمایه گذاری ***** .گفت یه روزمی برمت شرکت اگه خاصی سرمایه گذاری کن اگرهم نخواستی نکن ! نمی دونم گفت بادلارمحاسبه می شه و.... آخرش گفتم بازاریابی گفت نه گفتم بلخره یه درصدی می گیری مشتری ببری گفت آره اگه مثل اوایل بود همینجوری می پریدم مثل چندسال پیش که کلاه سرم رفت تاحالادارم می سوزم. حالاقصدم چیه می خواهم بدانم ف ا ر ک س چیه برسی کنیم باشما البته بااین ف ی ل ت ر خودم تاحدودی فهمیدم 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2015 بیمهای خصوصی : این بیمه هاهم به نطرم خوب می آید یکی ازمزیتهاش اینه که دارای سود مرکب هستند. که حتی البته به نطرمن می توانچندتاباهم گرفت! 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 آبان، 2015 ... شناخت نیاز جامعه و مردم پایه و اساس شروع یک طرح و کار خوبه رو این فکر کنیم 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2015 ... شناخت نیاز جامعه و مردم پایه و اساس شروع یک طرح و کار خوبه رو این فکر کنیم مهندس حرف خیلی درستی زدنیاز یکی ازچیزهایست که باعث تحرک مغزمی شود برای مثال یکی باخودش می گه وضع خیابانهای .جاده مابده چی توجاده ماشین کجاش خراب میشه....... 1
Mr.101 27037 ارسال شده در 16 آبان، 2015 کارایی درآمد رو از این رو به اون رو میکنه که یه توی اون کار اولین باشیم یا بهترین کارایی زیادی تو ایران هستن که میشه توش اولین شد ولی مشکل اینه همه افراد هم میخوان تو زندگیشون ریسک نکنن هم حاشیه امن داشته باشن هم پولدار بشن که این چیز غیر ممکنه افرادی توی تجارت و کار موفق هستن که از ریسک کردن نمیترسن و از کارهای جدید استقبال میکنن 3
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2015 کارایی درآمد رو از این رو به اون رو میکنه که یه توی اون کار اولین باشیم یا بهترینکارایی زیادی تو ایران هستن که میشه توش اولین شد ولی مشکل اینه همه افراد هم میخوان تو زندگیشون ریسک نکنن هم حاشیه امن داشته باشن هم پولدار بشن که این چیز غیر ممکنه افرادی توی تجارت و کار موفق هستن که از ریسک کردن نمیترسن و از کارهای جدید استقبال میکنن کاملاموافقم یکی ازعوامل همین ریسک پذیری بالاهست ولی بایدروی هوش باشه نه به اصطلاح شانسی .درسته؟ ولی کسانی هستند طی یک اتفاقاتی دیگرازریسک می ترسند! 1
Mr.101 27037 ارسال شده در 16 آبان، 2015 کاملاموافقم یکی ازعوامل همین ریسک پذیری بالاهست ولی بایدروی هوش باشه نه به اصطلاح شانسی .درسته؟ولی کسانی هستند طی یک اتفاقاتی دیگرازریسک می ترسند! بله ریسک از روی فرصت شناسی و اطلاعات نه از روی نادانی خب بلاخره یه سر ریسک کردن شکست هم هست نباید از شکست خوردن ترسید البته میگم همه این چیزا رو میدونن ولی پای عمل کردن بهش که میرسه براشون سد ذهنی ایجاد میکنن 3
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2015 بله ریسک از روی فرصت شناسی و اطلاعات نه از روی نادانیخب بلاخره یه سر ریسک کردن شکست هم هست نباید از شکست خوردن ترسید البته میگم همه این چیزا رو میدونن ولی پای عمل کردن بهش که میرسه براشون سد ذهنی ایجاد میکنن جالب شد دقیقا همون چیزی که شایدباورنکنید بارهابرای خودم رخ داده یکسرری افکارمثلانکنه بدتربشه نکنه نابودشم نکنه مسخرم کنند ونکنه های دیگر. بدترخیال می کنی فقط شمااینجوری هستی ولی عادیه فکنم چون ذهن به یکسری کارهاعادت می کنه ونمی خوادبردرشرایط جدید ولی افرادموفق اونای هستندکه ازاین مراحل می گذرند.... من همیشه ازکلمه راضیم بدم میادومیاد نه اینکه ناشکرم نه فقط همیشه شرایط میتواند بهترباشد. حتمادیدیدافرادی که به اون پول حقوق راضیند این می تواندیکی ازعوامل رکودانسان باشدبه نظرم اگر همه انسان ها راضی بودندیاطمع نداشتند چیزی اختراع نمی شد. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 آبان، 2015 کارایی درآمد رو از این رو به اون رو میکنه که یه توی اون کار اولین باشیم یا بهترینکارایی زیادی تو ایران هستن که میشه توش اولین شد ولی مشکل اینه همه افراد هم میخوان تو زندگیشون ریسک نکنن هم حاشیه امن داشته باشن هم پولدار بشن که این چیز غیر ممکنه افرادی توی تجارت و کار موفق هستن که از ریسک کردن نمیترسن و از کارهای جدید استقبال میکنن افرین دقیقا بعضی ها هم مثل من تمام زندگیشونو ریسک میکنند البته زیادم خوب نیست خطرناکه 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2015 نوشته اصلی توسط Mr.101 کارایی درآمد رو از این رو به اون رو میکنه که یه توی اون کار اولین باشیم یا بهترین کارایی زیادی تو ایران هستن که میشه توش اولین شد ولی مشکل اینه همه افراد هم میخوان تو زندگیشون ریسک نکنن هم حاشیه امن داشته باشن هم پولدار بشن که این چیز غیر ممکنه افرادی توی تجارت و کار موفق هستن که از ریسک کردن نمیترسن و از کارهای جدید استقبال میکنن افرین دقیقا بعضی ها هم مثل من تمام زندگیشونو ریسک میکنند البته زیادم خوب نیست خطرناکه تعریف ریسک چیست؟بعضی ها میگن ریسک یعنی دل رابه دریازدن ، شانسی،ویا 50 50 حساب می کنند درسته ؟ 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 نوشته اصلی توسط Mr.101 کارایی درآمد رو از این رو به اون رو میکنه که یه توی اون کار اولین باشیم یا بهترین کارایی زیادی تو ایران هستن که میشه توش اولین شد ولی مشکل اینه همه افراد هم میخوان تو زندگیشون ریسک نکنن هم حاشیه امن داشته باشن هم پولدار بشن که این چیز غیر ممکنه افرادی توی تجارت و کار موفق هستن که از ریسک کردن نمیترسن و از کارهای جدید استقبال میکنن تعریف ریسک چیست؟بعضی ها میگن ریسک یعنی دل رابه دریازدن ، شانسی،ویا 50 50 حساب می کنند درسته ؟ نه بعضی ها 20- به هشتاد یعنی امکان برد 20 احتمال شکست 80 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2015 نه بعضی ها 20- به هشتاد یعنی امکان برد 20 احتمال شکست 80 واگرشکس خوردندیعنی 20 شد چی؟ 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 واگرشکس خوردندیعنی 20 شد چی؟ اون کلمه اگر در پنجاه پنجاه حذف شده ... تو بیست خوب معلومه دیگه رو تیغه چاقو راه میری ..... من دوبار 20 به هشتاد رو تجربه کردم ولی خوشبختانه موفق شدم اما الان فکر میکنم نفسم میگیره :icon_pf (34): 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اون کلمه اگر در پنجاه پنجاه حذف شده ...تو بیست خوب معلومه دیگه رو تیغه چاقو راه میری ..... من دوبار 20 به هشتاد رو تجربه کردم ولی خوشبختانه موفق شدم اما الان فکر میکنم نفسم میگیره :icon_pf (34): می توانم بپرسم چرا؟ 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 می توانم بپرسم چرا؟ اون موقع خیلی نترس بودم ولی الان علایم پیری در من ظاهر شده پیری هم احتیاط زیاد همراهشه فرصتی برای جبران شاید نباشه و شاید انرژی کافی ندارم ... ولی باز فکر کردن به ریسک 20- 80 لذت بخشه و ادرنالین خونم رو بالا میبره 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اون موقع خیلی نترس بودم ولی الان علایم پیری در من ظاهر شده پیری هم احتیاط زیاد همراهشه فرصتی برای جبران شاید نباشه و شاید انرژی کافی ندارم ... ولی باز فکر کردن به ریسک 20- 80 لذت بخشه و ادرنالین خونم رو بالا میبره خب پس به این نتیجه میرسیم سنهم درریسک کردن ورسیدن به موفقیت تاثیرداره . واولین نشونهاش همین کلماته که نکنه اینجوری بشه اونجوری بشه . مهندس شمانمادانرژی انجمنی نفرمایید. 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2015 یکی ازموارد علاقه هست ، علاقه می تواندموجب شود تا انسان شوق وانگیزه ای خواص برای ادامه آن کار داشته باشد به نوعی عاشق کارش شود ازجون برای موفقیا مایه می گذارد
ارسال های توصیه شده