ALI.HH 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میشه بگید چجور سیستمی (لپ تاب) با چه گرافیکی اینجور نرم افزارا رو به خوبی جواب میده؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ فتوشاپ و کورل که سیستم خاصی نمیخواد..با حداقل رم (4گیگ) هم میتونی کار کنی ولی در کل اگه سیستم خوب میخوای : اول پی سی!! پی سی!! پی سی!! .... بعد لب تاپ های اپل (از اپل بدم میاد ولی خب از حق نگذریم قطعاتش خوب مچ شده با هم) .. بعد سری آپاچی msi .. بعدم دیگه همینجوری بگیر بیا پایین! لنوو هم یه هیولا داره ..یکی از دوستان گرفته راضیه: Lenovo Y7070 - A 17 اینم لیست لب تاپ های قدرتمند .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ALI.HH 31 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ فتوشاپ و کورل که سیستم خاصی نمیخواد..با حداقل رم (4گیگ) هم میتونی کار کنی ولی در کل اگه سیستم خوب میخوای : اول پی سی!! پی سی!! پی سی!! .... بعد لب تاپ های اپل (از اپل بدم میاد ولی خب از حق نگذریم قطعاتش خوب مچ شده با هم) .. بعد سری آپاچی msi .. بعدم دیگه همینجوری بگیر بیا پایین! اینم لیست لب تاپ های قدرتمند .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه یکی از دوستام میخام مثلا لنوو رمش خوبه ولی گرافیک زیر یک جواب میده؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ باز بستگی به کارت داره .. ولی یه چیزی بگیر که بیشتر از فتوشاپ و کورل جواب بده که بعدا اگه خواستی بیشتر ازش کار بکشی پشیمون نشی از خریدش (هنوز پیشنهادم پی سیه .. اونم بدی یه متخصص برات جمع کنه) زیر 4 تومن خرج نکن براش .. (باز اشاره میکنم به این نکته که من نمیدونم دقیقا چی میخوای از سیستم ) 3 لینک به دیدگاه
ALI.HH 31 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ باز بستگی به کارت داره .. ولی یه چیزی بگیر که بیشتر از فتوشاپ و کورل جواب بده که بعدا اگه خواستی بیشتر ازش کار بکشی پشیمون نشی از خریدش (هنوز پیشنهادم پی سیه .. اونم بدی یه متخصص برات جمع کنه) زیر 4 تومن خرج نکن براش .. (باز اشاره میکنم به این نکته که من نمیدونم دقیقا چی میخوای از سیستم ) کارش معمولیه میخاد زیر یک هزینه کنه پی سی داره میخاد یه لپ تاب هم کنارش داشته باشه که کارای فتوشاپی شو همراش داشته باشه Sent from my LG-P715 using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ باز بستگی به کارت داره .. ولی یه چیزی بگیر که بیشتر از فتوشاپ و کورل جواب بده که بعدا اگه خواستی بیشتر ازش کار بکشی پشیمون نشی از خریدش (هنوز پیشنهادم پی سیه .. اونم بدی یه متخصص برات جمع کنه) زیر 4 تومن خرج نکن براش .. (باز اشاره میکنم به این نکته که من نمیدونم دقیقا چی میخوای از سیستم ) حمید زیر 4 تومن خرج نکنه؟ بابا برای یه کار فتوشاپ و کورل میخوادااااااااااااااا.مثل شما که سه بعدی کار نمیکنه البته گفتن لب تاپ زیر 1 تومن میخوان.خب فک نکنم چیز خوبی گیرشون بیاد 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ حمید زیر 4 تومن خرج نکنه؟ بابا برای یه کار فتوشاپ و کورل میخوادااااااااااااااا.مثل شما که سه بعدی کار نمیکنه البته گفتن لب تاپ زیر 1 تومن میخوان.خب فک نکنم چیز خوبی گیرشون بیاد آینده نگری کردم مثلا 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ آینده نگری کردم مثلا لطف کردی هیچوقت برای اموزشگاه و سیستم خریدن باهات مشورت نکنم که افسرده میشم با این 4 ملیون من میخوام 4 تاسیستم بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ لطف کردی هیچوقت برای اموزشگاه و سیستم خریدن باهات مشورت نکنم که افسرده میشم با این 4 ملیون من میخوام 4 تاسیستم بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دستت درد نکنه... من 10 تومن دادم یه سیستم هنو یه جاها مشکل دارم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه... من 10 تومن دادم یه سیستم هنو یه جاها مشکل دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده