Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 آبان، 2015 در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) مردم ولایتمدار شهرستان اسلامشهر پیکر مطهر دو شهید گمنام را در این شهرستان تشییع و خاکسپاری میکنند. خبرگزاری فارس: میزبانی مردم اسلامشهر از 2 شهید گمنام به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان اسلامشهر پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس را در این شهرستان تشییع و تدفین میکنند. در سالروز شهادت رئیس مکتب شیعه، مردم شهرستان اسلامشهر با استقبال و میزبانی از دو لاله گمنام خونینکفن مدافع کیان مقدس جمهوری اسلامی بار دیگر وفاداری و ولایتمداری خود از آرمانهای والای شهدا به نمایش میگذارند. پیکر دو شهید گمنام ولی آشنا برای ملت ایران اسلامی ساعت 9 صبح روز سهشنبه هفته جاری از مسجد حسین بن علی (ع) شهرک قائمیه تا بوستان ملت این منطقه، با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان اسلامشهر تشییع و به خاک سپرده خواهد شد. مراسم شبی با شهدا و وداع با این شهیدان گمنام سرافراز میهن اسلامی امشب 19 مرداد ماه جاری پس از اقامه نماز مغرب و عشا در محل مسجد حسین بن علی (ع) واقع در اسلامشهر، فلکه اول شهرک قائمیه با حضور دلباختگان، همرزمان و ارداتمندان به ساحت مقدس شهیدان و با مداحی، نوحهخوانی و مرثیهسرائی مداحان خاندان عصمت و طهارت (ع) برگزار خواهد شد. 6
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2015 خاک پاتیم داداش....روحت شاد روحم شاد یا روحشون شاد؟ 3
fahiT1993 711 ارسال شده در 10 آبان، 2015 روحم شاد یا روحشون شاد؟ کل جمله رو به اونا گفتم. شرمنده اگه بد گفتم. 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2015 کل جمله رو به اونا گفتم.شرمنده اگه بد گفتم. دشمنت شرمنده داداش 3
~MARYAM~ 264 ارسال شده در 11 آبان، 2015 كاش روزي برسه كه همه شهدا شناسايي بشن و هيچ شهيد گمنامي نباشه آمين 2
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 آبان، 2015 اومدی مهندس.........غصه دار شدم.... چقدر جمعیت اومدن.....خوش بحالشون.... 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 تو مراسم یه مادر شهید اوردن، شهیدی که داخل تابوت بود رو در اوردن دادن به مادرشهید تو دستش گرفت و لالایی میخوند و حرف میزد همه جمعیت گریه اشون درومد اون مادر هم بیهوش شد..... 2
ارسال های توصیه شده