Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) مردم ولایتمدار شهرستان اسلامشهر پیکر مطهر دو شهید گمنام را در این شهرستان تشییع و خاکسپاری میکنند. خبرگزاری فارس: میزبانی مردم اسلامشهر از 2 شهید گمنام به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان اسلامشهر پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس را در این شهرستان تشییع و تدفین میکنند. در سالروز شهادت رئیس مکتب شیعه، مردم شهرستان اسلامشهر با استقبال و میزبانی از دو لاله گمنام خونینکفن مدافع کیان مقدس جمهوری اسلامی بار دیگر وفاداری و ولایتمداری خود از آرمانهای والای شهدا به نمایش میگذارند. پیکر دو شهید گمنام ولی آشنا برای ملت ایران اسلامی ساعت 9 صبح روز سهشنبه هفته جاری از مسجد حسین بن علی (ع) شهرک قائمیه تا بوستان ملت این منطقه، با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان اسلامشهر تشییع و به خاک سپرده خواهد شد. مراسم شبی با شهدا و وداع با این شهیدان گمنام سرافراز میهن اسلامی امشب 19 مرداد ماه جاری پس از اقامه نماز مغرب و عشا در محل مسجد حسین بن علی (ع) واقع در اسلامشهر، فلکه اول شهرک قائمیه با حضور دلباختگان، همرزمان و ارداتمندان به ساحت مقدس شهیدان و با مداحی، نوحهخوانی و مرثیهسرائی مداحان خاندان عصمت و طهارت (ع) برگزار خواهد شد. 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خاک پاتیم داداش....روحت شاد روحم شاد یا روحشون شاد؟ 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ روحم شاد یا روحشون شاد؟ کل جمله رو به اونا گفتم. شرمنده اگه بد گفتم. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ کل جمله رو به اونا گفتم.شرمنده اگه بد گفتم. دشمنت شرمنده داداش 3 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ كاش روزي برسه كه همه شهدا شناسايي بشن و هيچ شهيد گمنامي نباشه آمين 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ عکسای مراسم تشییع همین الان برگشتم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اومدی مهندس.........غصه دار شدم.... چقدر جمعیت اومدن.....خوش بحالشون.... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اره خیلی زیاد اومدن گریه هم کردیم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ تو مراسم یه مادر شهید اوردن، شهیدی که داخل تابوت بود رو در اوردن دادن به مادرشهید تو دستش گرفت و لالایی میخوند و حرف میزد همه جمعیت گریه اشون درومد اون مادر هم بیهوش شد..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده