Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بعضی ازمردم به هنگام پوست کندن پیازبه گریه می افتند.چگونه می توان ازاین کارجلوگیری کرد؟حداقل 3 راه نشان دهید. 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ 1،پیاز نکن 2.نفسشونو حبس کنن 3.از اول گریه کنن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ 1،پیاز نکن2.نفسشونو حبس کنن 3.از اول گریه کنن انوقت می گن پسرا آي كيو اند.:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ انوقت می گن پسرا آي كيو اند.:icon_razz: :ws28: من بشه ام طوری نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28: من بشه ام طوری نیست چی؟ ببخشیدنفهمیدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ چی؟ ببخشیدنفهمیدم؟ من بچه ام طوری نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ من بچه ام طوری نیست آخی، :there: وجدانا استادت چی کشیده ازدست شما.وای وای وای:w12: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ آخی، :there: وجدانا استادت چی کشیده ازدست شما.وای وای وای:w12: نقاشی کشیده 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ نقاشی کشیده بیچاره ،دلم سوخت براش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ آغا من یه بار مجبور شدم پیاز رنده کنم چشم و چالم در اومد:icon_pf (34):تا حالا هیشکی اشک منو ندیده بود خوبه پدر مادرم فقط خونه بودن ..خواستم به مادرم کمک کنم اصلا کور شدم تا دور روز حس میکردم یه چیزی توی چشممه واقعا آشپزا چیکار میکنن؟از اون روز به بعد هر وقت میبینم مادرم پیاز پوست میکنه ازش تشکر میکنم والا 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ 1..موقع پوست کندن کنار آب باشیم طوری که کنارمون آب باشه مثلا شیر آب باز بزاری که اسراف میشه ولی یه کاسه آب بهتره بزارید کنار دستتون. 2..جلو کولر پوست بکنید... 3..موقع خورد کردن تو دهنتون نون بزارید.... +هرسه رو امتحان کردم...چون دختر نداریم خونه و من باید به مادرم کمک کنم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ من عینک دودیم مو میزنم ب چشام....میچسبونمش ب صورتم.... چندتا چوب کبریتم هم میذارم تو دهنم....طوریکه گوگرداش بیرون باشه..... البته اگر جلوتر توی اب قرار بگیره....بعد خورد یا رنده بشه....سوزش چشم کمتری بوجود میاد.... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ منم چوب کبریت رو شنیدم که میگن بذارید تو دهتون و گوگرداش بیرون باشه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ منم چون شنیده بودم چوب کبریتو ....امتحان کردم مهندس..... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ پاسخ: 1-پیازهارا زیرآب پوست بکنید. 2-آنهارادرهوای آزادپوست بکنید. 3-بهترین روش این است که آنهارادرون یخچال بگذاریدتاسرشوند،یاحتی یخ بزنند.این کارتندی بوی پیازراکاهش می دهد.پس،برای اینکه پیازرابه این طریق پوست بکنید بهتراست تعدادی پیازرادرفریزرنگه داریم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده