رفتن به مطلب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد قزوین گفت از ۳۱۳یار امام زمان، چهل تن آن قزوینی هستند

ارسال های توصیه شده

مدیرکل فرهنگ و ارشاد قزوین گفت [h=2]از ۳۱۳یار امام زمان، چهل تن آن قزوینی هستند[/h] مهدی احمدی گفت: قزوین به عنوان دارالمومنین، در کل کشور زبانزد است. چند مدت پیش در حضور یکی از علمای قم بودم که ایشان می گفت خوشا به سعادت مردم قزوین که از سیصد و سیزده یار امام زمان (عج) ۴۰ تا ۴۴ تن آن قزوینی هستند

به گزارش پیام خرداد، مهدی احمدی در مراسم افتتاح نمایشگاه مجموعه عکس های محمد خوشرو از بارگاه ملکوتی امام علی(ع) با اشاره به جایگاه امام علی (ع) گفت: کتابی را خیلی مدت ها پیش به توصیه یکی از اساتید بزرگ مطالعه کردم که نوشته یک دانشمند مسیحی بود . این دانشمند مطرح می کند که اگر دنیای غرب شخصیتی به مانند امام علی (ع) داشت، تمام آکادمی های ، پژوهشگاه ها و ثروت های خود را خرج می کرد تا این مرد را معرفی کند و مجسمه این مرد بزرگ را در نقطه نقطه دنیا پی ریزی می کرد.

احمدی با بیان اینکه « زبان هنر به شدت تاثیر گذار است» اظهار کرد: یک فیلم و سریال یا عکس ساعت ها با من و شما حرف می زند. در مدت یک هفته که فرصت میزبانی بارگاه ملکوتی امیرمومنین علی (ع) را پیدا کرده ایم، همگی باید به چند مسئله توجه کنند. اینکه انسان ها به دنبال پاسخ پرسش هایی هستند از گمشده های خود، که علی آن گمشده است در این وادی وانفسا مادی بشری.

احمدی در بخشی دیگر از سخنان خود به مذهبی بودن شهر قزوین اشاره کرد و افزود: قزوین به عنوان دارالمومنین، در کل کشور زبانزد است. چند مدت پیش در حضور یکی از علمای قم بودم که ایشان می گفت خوشا به سعادت مردم قزوین که از سیصد و سیزده یار امام زمان (عج) ۴۰ تا ۴۴ تن آن قزوینی هستند؛ خیلی رقم بالایی ست و امیدواریم اطلاع رسانی خوبی برای این نمایشگاه صورت گیرد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یادمه زمان جاهلیت توی یه کتابی خوندم بیشتر یاران امام زمان از کازرون هست:whistle:

حالا اینکه ایشون از کازرون رفتن قزوین حتما دلایلی داشته و ما از حکمتش بی اطلاع:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...