دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه کسی دوره کارشناسی ارشد از 3 ترم 2 ترمشو شاگرد ممتاز باشه بدون کنکور میتونه بره دکترا؟؟ سابقه تدریس داره رزومه خوبی داره اما متاسفانه زبان ضعیف.هیچ گونه مدرک زبان هم نداره:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام سال تا سال یه قانونه. دانشگاه تا دانشگاه هم میتونه متفاوت باشه. امسال زبان لازم نبود. تا اون جایی که یادمه حتی نیاز به رتبه اول و دومی و ... هم نبود. اکثر دانشگاه ها معدل ارشد بالای هفده و لیسانس بالای شونزده میخواستن و یه جدولی هم بود که امتیازبندی برای رزومه رو مشخص میکرد. اما مثلا امیرکبیر شرط معدل برای رتبه اول رو برداشته بود. یه جستجو بکنید آیین نامه استعداد درخشان دکتری. اون جدوله خیلی سختگیرانه بود ولی امیرکبیر اون سختگیری رو برداشته بود. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلامسال تا سال یه قانونه. دانشگاه تا دانشگاه هم میتونه متفاوت باشه. امسال زبان لازم نبود. تا اون جایی که یادمه حتی نیاز به رتبه اول و دومی و ... هم نبود. اکثر دانشگاه ها معدل ارشد بالای هفده و لیسانس بالای شونزده میخواستن و یه جدولی هم بود که امتیازبندی برای رزومه رو مشخص میکرد. اما مثلا امیرکبیر شرط معدل برای رتبه اول رو برداشته بود. یه جستجو بکنید آیین نامه استعداد درخشان دکتری. اون جدوله خیلی سختگیرانه بود ولی امیرکبیر اون سختگیری رو برداشته بود. مرسی خب فعلا که معدلشون بالای 17 هست.البته هنوز پایان نامه 6 واحدی مونده که خیلی خیلی موثره دانشگاه هنر تهرانن.اما رشته خودشون دکترا نداره و باید یه گرایش دیگه بخونن. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ من خودم 2 ترم شاگرد ممتاز بدوم ولی زیاد دل به بدون دکترا نبند امتیاز مقاله الان امسال اضافه شده خیلی شرایط سختر شده زبان ملاک هست ولی مقاله ملاکتره 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ من خودم 2 ترم شاگرد ممتاز بدوم ولی زیاد دل به بدون دکترا نبند امتیاز مقاله الان امسال اضافه شده خیلی شرایط سختر شده زبان ملاک هست ولی مقاله ملاکتره مررسی یمنا جون از پاسخگوئی برای خودم نمیخوامواسه برادرمه خودش علاقه ای به ادامه نداره واسه همین گفتم شاید از این راه بتونم متقاعدش کنم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مررسی یمنا جون از پاسخگوئی برای خودم نمیخوامواسه برادرمه خودش علاقه ای به ادامه نداره واسه همین گفتم شاید از این راه بتونم متقاعدش کنم اگه 2 تا isi داره میتونه بره،،بدون کنکور بخونه ارزش داره ،،باید امتیا پژوهش فک کنم به 70 برسه تا قبول کنن ولی بازم بستگی به نظر دانشگاه داره ،ایشالله بخونه و موفق بشه،، 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم شاید هنریا فرق کنن ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده