نواندیشان
0

سبد خرید شما خالی است.

جوجوبا jojoba

دسته بندی :مهندسی کشاورزی 3 بهمن 1391 elahe.elahe2 476 مشاهده
جوجوبا

این گیاه میتواند با محافظت از پوست در مقابل باکتریهای مضر، منجر به درمان جوش غرور صورت شود… گیاه جوجوبا از گیاهان بومی جنوب غربی آمریکای شمالی بوده و مقاومت گیاه به شرایط اقلیمی گرم و خشک و شوری همراه با تنوع موارد مصرف از ویژگیهای منحصر به فرد این گیاه روغنی است. به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران تا کنون بیش از ۳۰۰ مورد مصرف برای آن شناخته شده و حدود ۹۰% از تولید جهانی جوجوبا به مصارف آرایشی و بهداشتی میرسد. دانه جوجوبا حاوی ۶۰ درصد روغن و ۲۶ تا ۳۳ درصد پروتئین است. ترکیبات شیمیایی این روغن به روغن نهنگ بسیار شباهت دارد. روغن جوجوبا روغن غلیظ و زرد رنگی است که ترکیبات آن شامل اسیدهای چرب غیر اشباع، الکل، ویتامینهای B, E کمپلکس و مواد معدنی مهمی مانند (سیلیکن، کوردومیوم، مس و روی) و حاوی مقادیر زیادی ید است. روغن جوجوبا بی طعم، بی مزه، با رنگ طلایی، خاصیت فساد ناپذیری، مایع در دمای اتاق و فاقد تری گلیسیرید بوده، همچنین به دلیل میل ترکیبی زیاد با پوست و فقدان هر گونه عارضه، به عنوان مسکن، نرم کننده و حالت دهنده مورد استفاده قرار میگیرد.

[vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-download”]عنوان مطلب: جوجوبا jojoba

مشاهده کامل مطلب: لینک به تالار گفتگو

[/vc_message]

[vc_message message_box_color=”blue” icon_fontawesome=”fa fa-link”]منبع: نواندیشان[/vc_message]

 

elahe.elahe2

برای ارتباط ساده‌تر و سریع‌تر اپلیکیشن نواندیشان را دانلود کنید. دانلود اپلیکیشن

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دارای سوال فنی درباره محصول خریداری شده هستید، لطفاً از بخش حساب کاربری، تیکت ارسال کنید.
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
کارایی بهتر در اندروید نواندیشان
0