جزوه مدیریت تطبیقی رشته مدیریت دولتی که توسط دکتر سیدمهدی الوانی و سیمین سلطانی عربشاهی تهیه شده است را به صورت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
مطالعات تطبيقي و بين فرهنگي مديريت براي تمام دانشجويان مديريت و مديران ضروري است. جهان به هم وابسته كنوني به مديراني نيازمنداست كه جهاني بينديشند و جهاني برنامهريزي كنند. براي مطالعه مديريت تطبيقي دلايل بسياري موجوداست:
- ما در دنيايي وابسته به هم زندگي ميكنيم
- محدوديتهاي فكري را ميزدايد و ما را به سوي ادراكي فراتراز آن سوق ميدهد
- باعث افزايش مباني علم و آگاهي ميشود
- توانايي ما را براي تشريح و درك فرايندهاي مديريتي هر كشور دو چندان میسازد
و اما مهمترین دلیل این است که به فرد کمک میکند شناخت و درک صحیحی از محیط و فرهنگ خود به دست آورد. اصولاً مقايسه و تطبيق جايگاهي محوري در انديشه بشري دارد و هسته روششناختي روش علمي نيز هست. بررسيها نشان ميدهد كه پژوهشگران شرقي و غربي از ديرباز مقايسه را روش اساسي در مطالعات اجتماعي خويش میدانستند، از اين ميان ميتوان از ابن خلدون، متفكر بزرگ تاريخ مسلمانان، يادكرد.
مهمترين و اصلیترين مرحله تحقيق و توسعه اطلاعات و علوم بشر مرحله نظريهپردازي است كه بيان روابط نامشهود بين پديدههاست و به صورت حدس و الهام حاصل ميشود و نظريه به پيدايش طرح نظري و سرانجام فرضيه ميانجامد. روش مقايسه به پژوهشگر امكان ميدهد تا با صحت و دقت و عينيت بيشتري از چگونگي تحقيق اگاهي يابد و از اين طريق محدوديتهايي را جبران كند كه در روش تجربه و آزمايش و علوم طبيعي نسبت به پديدههاي اجتماعي، چون سازمان، مطرح است.
سرفصلهای جزوه مدیریت تطبیقی :
- فصل اول: مطالعات تطبیقی
- فصل دوم: پژوهشي تطبيقي در نظام اداري كشورهاي در حال توسعه
- فصل سوم: سازمان و مديريت در اتحاد جماهير شوروي سابق
- فصل چهارم: سازمان و مديريت در امريكا
- فصل پنجم: سازمان و مديريت در ژاپن
- فصل ششم: سازمان و مدیریت در جمهوری خلق چین
- فصل هفتم: سازمان و مدیریت در منطقه آفریقایی
- فصل هشتم: نتایج بررسی تطبیقی در کشورهای آمریکا، ژاپن، چین و منطقه آفریقا
نام فایل: جزوه مدیریت تطبیقی الوانی و سلطانی عربشاهی
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com