طراحی بانک های خازنی در شبکه های دارای هارمونیک

بازدید: 1882 بازدید

طراحی بانک های خازنی در شبکه های دارای هارمونیک

جبران سازی توان راکتیو یکی از ابزر بهینه سازی هزینه انرژی و برگشت سریع سرمایه است. در ط.ل چند سال گذشته با بهره گیری از مواد جدید و روشهای تولید پیشرفته ، خازن هایی با تلفات بسیار اندک در حجم های کوچ ساخته شده است. با توسعه و تولید کنتاکتورهای خازنی و رگولاترهای میکروپرسسوری بسیار پیشرفته که تضمین کننده رفتار مناسب و بهینه بانک خازنی به تغییرات بار است ، بلوک های خازنی کاملا قابل اعتماد گردیده اند.

به دلیل افزایش اعوجاج های هارمونیکی و در شبکه های فشارضعیف و متوسط طراحی بانک های خازنی بسیار مشکل و پیچیده شده اند. یکسوسازها ، کنترلرهای الکترونیکی، موتورها ، مبدلهای فرکانس و دیگر بارهای الکترونیکی برای جبران توان راکتور مصرفی ، نیاز به خازن دارند  و درعین حال این مصرف کننگان مولد هارمونیک هستند.  در صورت نزدیک بودن فرکانس رزونانس مجموعه ترانسفورمر و خازن به فرکانس هارمونیک ها امکان وقوع خطر بسیار محتمل است.

هارمونیک چیست؟

در شبک های فشارضعیف کنونی شاهد رشد روزافزون مصرف کنندگاننی هستیم که جریان غیر سینوسی از شبکه می کشند عبور این جزیان غیرسینوسی از امپدانس شبکه افت ولتاژی را ایجاد می نماید که باعث اعوجاج ولتاژ سینوسی شبکه می شود . این اعوجاج ها را میتوان با سری فوریه بسط داد.  تمامی موج ها با فرکانس مضرب صحیحی از فرکانس پایه را هارمونیک نامیده می شود.

متن کامل این مطلب را در 9 صفحه از لینک زیر دانلود کنید

نام فایل: طراحی بانک های خازنی در شبکه های دارای هارمونیک

دانلود فایل: لینک مستقیم

پسورد: www.noandishaan.com

منبع: نواندیشان

 

ادامه مطلب