رفتن به مطلب

بیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت برای حفظ کیفیت


masi eng

ارسال های توصیه شده

[TABLE]

[TR]

[TD] Language.gif[/TD]

[TD=width: 37%] زبان: انگلیسی[/TD]

[TD=width: 2%] Author.gif[/TD]

[TD=width: 59%] نویسنده: Daniel Valero,Maria Serrano[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%] FileType.gif[/TD]

[TD=width: 37%] نوع فایل: PDF[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%] Pages.gif[/TD]

[TD=width: 37%] تعداد صفحات: 287[/TD]

[TD] Publisher.gif[/TD]

[TD] ناشر: Society for Mining Metallurgy & Exploration[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 2%]FileSize.gif[/TD]

[TD=width: 37%] حجم کتاب: 2.55 مگابایت[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

توضیحات

9781439802663.jpg

کتاب “بیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه” یک بازبینی جامع از تکنولوژی‌های جدید پس از برداشت می‌باشد که تغییرات فیزیکی، شیمیایی و تغذیه‌ای را که درطول فرآیند رسیدن اتفاق می‌افتد را بررسی می‌کند. این کتاب، تاریخچه تغییرات صورت‌گرفته در تکنولوژی نگهداری را درطول سه دهه گذشته شرح می‌دهد، پیشرفت‌هایی که ازطریق یک درک عمیق از فیزیولوژی پس از برداشت محصول خام امکان‌پذیر شده است را برجسته می‌سازد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...