.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ میشه من واسه دوتا گروه دسر درس کنم آرامی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ چیا بلدی ؟ فکر کنم اشپزیش خوبه :sad0:شلام.املت:sad0: شکست نفسی نفرمائید استاد سلام....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام مهناز خانومی خوش اومدی گلم بچه ها میخواید هر سه تا تون گروه سوم رو تشکیل بدید؟ میشه من واسه دوتا گروه دسر درس کنم آرامی؟؟؟ چجوری سودی جان؟ شما الان تو گروه اول هستید و قسمت دسر رو بهعده گرفتی اگه منظورت گروه دوم هست که امیر دسر گروه خودشو بعهده گرفته حالا نمیدونم منظورت همین بود؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ چقدر شیشه نوشابه ریخته اینجا چقدر براهم باز کردین نوشابه هارو خخخخخخ ماشالله به اینهمه ذوق اشپزی و هنری یکی رو نمی خوان که بیاد تست کنه منم اشپزیم بد نست ها طعمشونو میفهمم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم اشپزیش خوبه شکست نفسی نفرمائید استاد سلام مهناز خانومی خوش اومدی گلم بچه ها میخواید هر سه تا تون گروه سوم رو تشکیل بدید؟ چجوری سودی جان؟ شما الان تو گروه اول هستید و قسمت دسر رو بهعده گرفتی اگه منظورت گروه دوم هست که امیر دسر گروه خودشو بعهده گرفته حالا نمیدونم منظورت همین بود؟ میخواستم واسه روزبه دسر درس کنم..اما اگه مهناز و روزبه و جانی دپ یه گروه بشن ک دیگه حله... هورا هورا 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ خب خوبه چند روز دیگه مشکلی نیست حالا یا همون گروه اول یا گروه دوم فدای تو گلم مرسی برا من فرقی نمیکنه هر کدوم از عزیزان باشه حالا ببینیم زودتر از نهم بچه ها ی دیگه هستن یا نه به هر حال من در خدمتم نه گلم هر گزوه 3 نفره که شامل پیش غذا و غذا اصلی و دسر میشه یعنی هر فردی یه قسمتی رو بعهده میگیره به همین منوال 4 گروه در مجموع 12 نفر میشن سری اول بفرمائید شام نواندیشان منم الان اعلام امادگی کردم منتظرم هم هم گروهام اعلام امادگی کنند و تعیین کنند چه بخشی رو بعهده میگیرن خب باشه.. مرسی از توضیحت عزیزم من و لیلا و شاید افسانه هم بهمون ملحق شه. همه بخشارو همه با هم انجام میدیم 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ گروه اول Ala Agrin Valentina s.B.p گروه دوم Mina Yousefi M!Zare NYC pari.v lili joOon Afsane HM :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ :sad0:شلام.املت:sad0: بلدی خوب تزئینش کنی یه جوری که کسی نفهمه املته 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بلدی خوب تزئینش کنی یه جوری که کسی نفهمه املته اوووووووووووووووففففففففف یه جوری برات تزیین کنم فک کنی فسنجونه 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خب تقریباً گروه ها مشخص شد. گروه چهارم هم میشه عزیزان : jonny depp و roozbeh ameri و mahnaazz mahnaazz یه سلام کردی دیگه اسمت رفت تو لیست. سلام اومد نیومد داره دیگه. آدم که هرجایی نمیره سلام کنه. 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ فقط چند نکته : به نظرم اگر طبق روال این جوری باشه که هر گروه تو یک روز باشه و روز ها از اول هفته آینده شروع بشن عالیه. که بچه ها هم بتونن با هم هماهنگ کنن چی بپزن و چجوری و ... یعنی شنبه 13 / 4 مصادف با 4 july بشه گروه اول. (این تیم بین المللیه باید تاریخ میلادی هم براشون بزنیم) یک شنبه 14 / 4 مصادف با 5 july بشه گروه دوم. و به ترتیب 15 و 16 گروه سوم و چهارم. بعد همون روز سه شنبه مصادف با گروه آخر هم نظر سنچی برگزار بشه. تیم اول مشخص بشه جایزه رو بدین تیم ما و بریم. 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ چقدر شیشه نوشابه ریخته اینجا چقدر براهم باز کردین نوشابه هارو خخخخخخماشالله به اینهمه ذوق اشپزی و هنری یکی رو نمی خوان که بیاد تست کنه منم اشپزیم بد نست ها طعمشونو میفهمم کو نوشاااااااااابه کجاااااااس؟ سهند کوفته تبریزی درست کن و بیا گروه تشکیل بده کل ملت که داورن میخواستم واسه روزبه دسر درس کنم..اما اگه مهناز و روزبه و جانی دپ یه گروه بشن ک دیگه حله...هورا هورا ای جااااااانم به این همه مهلبونییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خب باشه.. مرسی از توضیحت عزیزم من و لیلا و شاید افسانه هم بهمون ملحق شه. همه بخشارو همه با هم انجام میدیم خواهش عزیزم خیلیم عاااااااااالی گلم pari.vlili joOon Afsane HM :icon_gol: دستت درد نکنه خانومی 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ فقط چند نکته :به نظرم اگر طبق روال این جوری باشه که هر گروه تو یک روز باشه و روز ها از اول هفته آینده شروع بشن عالیه. که بچه ها هم بتونن با هم هماهنگ کنن چی بپزن و چجوری و ... یعنی شنبه 13 / 4 مصادف با 4 july بشه گروه اول. (این تیم بین المللیه باید تاریخ میلادی هم براشون بزنیم) یک شنبه 14 / 4 مصادف با 5 july بشه گروه دوم. و به ترتیب 15 و 16 گروه سوم و چهارم. بعد همون روز سه شنبه مصادف با گروه آخر هم نظر سنچی برگزار بشه. تیم اول مشخص بشه جایزه رو بدین تیم ما و بریم. من تابع نظر جمعم ممنون امیر جان بابت پیشنهادت بچه ها موافقین با نظر امیری؟ اون تاریخ میلادی رو خوب اومدین ممنون برا من راحت تره در مورد غذاها هم گروهها که تقریبا تعیین شده بچه ها لطف کنند بگن چی میخوان درست کنند 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ هیشکی با من همگروه نشد میشه من دسر درس کنم همینجوری عکسشو بزارین 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ هیشکی با من همگروه نشد میشه من دسر درس کنم همینجوری عکسشو بزارین ای جااانم کجا بودی عزیزم؟:there: خب این سری اول بچه ها تقریبا تکمیل شدند حالا نمیدونم مهناز میاد هم گروه جانی دپ و روزبه شه یا نه و گرنه شما تو گروه چهارم جا میگیری غیر از اینم میتونید تو سری دوم گروه تشکیل بدید فعلا 4 گروه سری اول تقریبا تشکیل شدند 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ای جااانم کجا بودی عزیزم؟:there: خب این سری اول بچه ها تقریبا تکمیل شدند حالا نمیدونم مهناز میاد هم گروه جانی دپ و روزبه شه یا نه و گرنه شما تو گروه چهارم جا میگیری غیر از اینم میتونید تو سری دوم گروه تشکیل بدید فعلا 4 گروه سری اول تقریبا تشکیل شدند هیشکی منو دوس نداره باشه خانومی ببینم چی میشه مرسی :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ای جااانم کجا بودی عزیزم؟:there: خب این سری اول بچه ها تقریبا تکمیل شدند حالا نمیدونم مهناز میاد هم گروه جانی دپ و روزبه شه یا نه و گرنه شما تو گروه چهارم جا میگیری غیر از اینم میتونید تو سری دوم گروه تشکیل بدید فعلا 4 گروه سری اول تقریبا تشکیل شدند از مهناز که خبری نیست بیاد تو گروه ما 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ از مهناز که خبری نیست بیاد تو گروه ما خب خانومی اگه مهناز تا فردا نیومد اعلام کنه Dreamy girl هم گروهتون میشه 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خب خانومی اگه مهناز تا فردا نیومد اعلام کنه Dreamy girl هم گروهتون میشه هر کی اومد خوش اومد.مهناز با نتش مشکل داره یه کم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ کو نوشاااااااااابه کجاااااااس؟ سهند کوفته تبریزی درست کن و بیا گروه تشکیل بده کل ملت که داورن ای جااااااانم به این همه مهلبونییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خواهش عزیزم خیلیم عاااااااااالی گلم دستت درد نکنه خانومی ولی بلد نیستم کوفته سخته ارام نمی شه یه غذای دیگه مثلا ماکارانی درست کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده