رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

 

 

 

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی هاي یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد،

اسکندر کبیر به نوشیدنی هاي یخ زده یا به اصطلاح امروز تگري (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در

مدارك باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به

می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپسآن را با شربت، (Apennines) کوهستان هاي آپنین

پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.

هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین

بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و

ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660 ، کافه پروکوپ توسط

یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریسافتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان

بستنی، تولید و عرضه می شد.

بعد از آن، دسرهاي یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال 1700 میلادي، فرماندار مریلند، از

میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.

در سال 1843 میلادي، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد. در فاصله

سالهاي 1848 و 69 ،1873 بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال 1851 اولین واحد

صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازي شد.

یک سال قبل از پایان قرن، آگوست گالین دستگاه هموژنیزه کننده را اختراع کرد که به ایجاد بافت نرم

و خاص بستنی بسیار کمک کرد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...