رفتن به مطلب

ریاضیدان برنده مدال فیلدز به ایران آمد


saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

ریاضیدان فرانسوی برنده مدال فیلدز 2010 که به دعوت پژوهشگاه دانش های بنیادی به ایران آمده روز یکشنبه - امروز - در جمع ریاضیدانان شرکت کننده در چهارمین همایش ریاضیات معاصر سخنرانی کرد.

3169163_170.jpgبه گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به نقل از ایسنا، سدریک ویلانی که استاد دانشگاه لیون و رئیس موسسه هانری پوآنکاره پاریس است از 19 تا 27 اردیبهشت ماه جاری مهمان پژوهشکده ریاضیات پژوهشگاه دانش های بنیادی است.

 

وی علاوه بر سخنرانی در همایش ریاضیات معاصر که در پژوهشکده ریاضیات پژوهشگاه دانش های بنیادی در حال برگزاری است در دانشگاه های صنعتی شریف و تهران نیز سخنرانی‌هایی خواهد داشت.

 

ویلانی، روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه از ساعت 10 در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف سخنرانی خواهد داشت.

 

این برنامه دو ساعته شامل یک ساعت سخنرانی عمومی با عنوان «سیاره‌ها، ستاره‌ها و ابدیت (پایداری و رفتار بلندمدت در مکانیک سماوی کلاسیک)» و یک ساعت جلسه پرسش و پاسخ است.

 

تالار دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران هم از ساعت 10 تا 12 روز سه شنبه 22 اردیبهشت ماه میزبان ریاضیدانان و علاقمندان ریاضی است که مایلند پای صحبتهای برنده مدال فیلدز 2010 بنشینند.

 

این ریاضیدان 42 ساله که برنده جوایز متعدد علمی از جمله جایزه هربرند (2007)، جایزه انجمن ریاضی اروپا (2008)، جایزه هنری پوانکاره و جایزه فرما (2009) است در سال 2010 به دلیل اثبات «میرایی غیرخطی لانداو و همگرایی به تعادل برای معادله بولستمان» موفق به کسب مدال فیلدز شد.

 

جایزهٔ فیلدز یا نشان فیلدز (به انگلیسی: Fields Medal) جایزه‌ای است که هر چهار سال یکبار به ابتکار ریاضی‌دان کانادایی جان چارلز فیلدز در جریان کنگره اتحادیه جهانی ریاضیات به ریاضی‌دانان جوان (کمتر از چهل سال) که کار ارزنده‌ای در ریاضی انجام داده باشند، داده می‌شود.

 

جایزه فیلدز به طور رسمی از سال ۱۹۵۴ اهدا می‌شود. این جایزه را که «نوبل ریاضیات» می‌خوانند در واقع یک مدال (یا سکه) به همراه ۱۵ هزار دلار کانادا است. سکه از طلا ساخته شده‌ است که روی آن تصویر نیم‌رخ ارشمیدس حکاکی شده‌ است. نکتهٔ مهم دربارهٔ این جایزه این است که این جایزه به افراد زیر چهل سال اعطا می‌شود که کشف مهمی در ریاضیات کرده باشند.

 

انتهای پیام /

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...