دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چهار محال و بختیاری-شهرستان اردل-روستای دورک...آبشاران... تاریخ:94/1/28 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اینجا رفتم فوق العادس ، برای مسافرت چهارمحال واقعا بی نظیره 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اینجا رفتم فوق العادس ، برای مسافرت چهارمحال واقعا بی نظیره الان بارونی هم بود همه جا مه بود:hapydancsmil: شما فصل انار رفتی؟ لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چهار محال و بختیاری-شهرستان اردل-روستای دورک...آبشاران... تاریخ:94/1/28 کاش اینا رو مسیر دسترسی شونم بزاری برا مسافر هایی ک شهر رو نمشناسن. بعد اینکه مثلا با حانواده می شه رفت یا نه؟ چند تا چشمه داره؟ تاریخچه ای داره یا نه و غیره البته تو نت هس. ولی جمع بشه اینجا خوبتر می شه تاپیک های معرفی و این رو بگم؛ خیلی کار خوبی می کنی. ادامه بده بقیه هم یاد بگیرن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کاش اینا رو مسیر دسترسی شونم بزاریبرا مسافر هایی ک شهر رو نمشناسن. بعد اینکه مثلا با حانواده می شه رفت یا نه؟ چند تا چشمه داره؟ تاریخچه ای داره یا نه و غیره البته تو نت هس. ولی جمع بشه اینجا خوبتر می شه تاپیک های معرفی و این رو بگم؛ خیلی کار خوبی می کنی. ادامه بده بقیه هم یاد بگیرن خب من اسم روستا رو مینویسم دیگه.کافی نیست؟؟ بستگی به خانواده اش داره خب.تا وسطای مسیر خوبه اما برای رسیدن به آبشارها مسیر خیلی سخت میشه این چشمه ای که عکسشو گذاشتم از ابتدای مسیر بودش تا ابشار ها ادامه داشت.یعنی اب همه ی آبشارها دست اخر ختم میشد به اینجا.(کلا استان ما توی طبیعت که بری از هر طرف نگاه کنی یه چشمه یا ابشار سرازیره)به خاطر برف زمستون- از برنامه های دیگه انشا الله مسیر ها رو دقیق تر مینویسم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان بارونی هم بود همه جا مه بود:hapydancsmil:شما فصل انار رفتی؟ من خرداد ماه رفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده