رفتن به مطلب

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی


ارسال های توصیه شده

fo2678.jpg

 

بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 351, align: center]

[TR]

[TD=class: center] لیمو ترش[/TD]

[TD=class: center] یک عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] شکر [/TD]

[TD=class: center] ۵ پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] سرکه سیب[/TD]

[TD=class: center] ۳ پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده [/TD]

[TD=class: center] یک چهارم پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]چوب دارچین [/TD]

[TD=class: center]۲عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]دانه کامل فلفل سیاه [/TD]

[TD=class: center]۲۰عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک[/TD]

[TD=class: center]یک قاشق چای خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده[/TD]

[TD=class: center]۲ کیلو[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.

 

_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.

 

منبع : khorasannews.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...