رفتن به مطلب

شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 300, align: center]

[TR]

[TD=class: center] مغز فندق بوداده بدون نمك[/TD]

[TD=class: center] 125 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]مغز بادام بوداده بدون نمك [/TD]

[TD=class: center] 125 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] آرد سفيد[/TD]

[TD=class: center]250 گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پودر ‌قند [/TD]

[TD=class: center] 250 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] هل كوبيده[/TD]

[TD=class: center] يك قاشق مرباخوري[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]روغن[/TD]

[TD=class: center]175 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پودر پسته[/TD]

[TD=class: center]به ميزان لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهيه :

ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و حرارت مي‌دهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن مي‌افزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و مي‌گذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط مي‌كنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته مي‌ريزيم و به صورت لوزي برش مي‌زنيم و درون ظرف ديگري مي‌چينيم. منبع : groohashpazi.blogfa.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...