رفتن به مطلب

طرز تهیه کته در پلوپز


masi eng

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

آموزش طرز تهیه کته در پلوپز

مواد لازم جهت طرز تهیه کته در پلوپز: [TABLE=class: zebra, width: 327, align: center]

[TR]

[TD=class: center] برنج[/TD]

[TD=class: center] ۳ پیمانه پلوپز[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] آب [/TD]

[TD=class: center] ۴ پیمانه پلوپز[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] نمک[/TD]

[TD=class: center]به میزان لازم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن مخصوص پخت یا روغن زیتون[/TD]

[TD=class: center] ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه کته در پلوپز:

هر پیمانه پلوپز برنج معمولاْ برای یک نفر کافیست . موقع شستن برنج آن را زیاد چنگ نزنید و به آرامی آن را دو سه بار بشویید و آب روی آن را خالی کنید و بعد هر چند پیمانه برنج که خیس می کنید بایستی به همان تعداد به اضافه یک لیوان آب بریزید ( به ازای ۴ پیمانه برنج ۵ پیمانه آب و یا به ازای ۵ پیمانه برنج ۶ پیمانه آب ) گرم یا ولرم بودن آب زیاد مهم نیست و روی آن نمک بریزید و بگذارید خیس بخورد برنج های ایرانی نوع مرغوب زمان بیشتری برای خیس خوردن لازم دارند ولی برنج های خارجی مدت کمتری هم میتوان آنرا خیس کرد . بعد از خیس خوردن برنج را در پلوپز بریزد و روغن اضافه کنید و پلوپز را به برق بزنید در پلوپز را هم بگذارید و دیگر به هیچ کاری نیاز ندارد اما اگر می خواهید برنج شما بهتر عمل بیاید یکی دو بار وقتی آب برنج جوش آمد به آرامی با قاشق چوبی بهم بزنید دقت کنید اگر زیاد به هم بزنید ممکن است کته له شود.

 

بنا بر نوع برنج معمولاْ بعضی برای پخت به آب بیشتری نیاز دارند و بعضی کمتر ، وقتی برای اولین بار از یک کیسه برنج برنجی را پخت میکنید چنانچه کته از آب در آمده نرم بود بار بعد از میزان آب آن کم کنید .

 

برنج های دانه بلند خارجی که اخیراً به بازار آمده به مقدار بیشتری آب نیاز دارد و هیچ وقت هم وا نمی رود وخیال کدبانوهای عزیز را هم راحت کرده است .

 

برای تهیه ته دیگی غیر از برنج میتوانید وقتی آب برنج جمع شد برنج را در ظرفی خالی کنید و ظرف آن را بشویید تا لعاب برنج باقی مانده در ظرف شسته شود و بعد روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی و یا ... برای ته دیگ استفاده و برنج را با کفگیر روی آن بریزید و دور آنرا هم جمع کنید تا به دیواره ظرف نچسبد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

آموزش پخت کته در پلوپز

منبع : ashpazierangin.ne

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...