رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم: [TABLE=class: zebra, width: 341, align: center]

[TR]

[TD=class: center] آب[/TD]

[TD=class: center]1/3 فنجان [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] شکر یا خاکه قند[/TD]

[TD=class: center]4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] مخلوط میوه های خشک به دلخواه[/TD]

[TD=class: center]1 و ½ فنجان [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]تخم مرغ [/TD]

[TD=class: center]3 عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]آرد[/TD]

[TD=class: center]1 و ½ فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]بکینگ پودر[/TD]

[TD=class: center]1 قاشق چایخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]کره ذوب شده[/TD]

[TD=class: center]11 قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.

شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم. منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...