رفتن به مطلب

طرز تهیه چیزکیک انار


ارسال های توصیه شده

foodd39.jpg

 

آماده سازی : 120 دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه چیزکیک انار برای 5 نفر [TABLE=class: zebra, width: 360, align: center]

[TR]

[TD=class: center, align: center]انار بزرگ

[/TD]

[TD=class: center, align: center]1 عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]پنیر خامه ای [/TD]

[TD=class: center, align: center]

400 گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] خامه [/TD]

[TD=class: center, align: center] 200 گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]ژلاتین [/TD]

[TD=class: center, align: center] 1 قاشق مربا خوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]وانیل [/TD]

[TD=class: center, align: center]1/4 قاشق چای خوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]ژله انار * [/TD]

[TD=class: center, align: center]1 بسته [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]بیسکویت پودر شده [/TD]

[TD=class: center, align: center] 230 گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]کره آب شده[/TD]

[TD=class: center, align: center] 200 گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]پودر قند [/TD]

[TD=class: center, align: center] 2 قاشق غذا خوری [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

* میتونید خودتون با آب انار هم ژله درست کنید در این صورت ژله خوشمزه تری خواهیم داشت.

 

طرز تهیه چیزکیک انار :

در چیزکیک انار می توان بجای پودر بیسکوییت از نان رولت استفاده کرد که خوشمزه تر هم میشود و به این صورت چرب هم نمیشود.

 

بیسکویت را پودر کرده کره آب شده و کمی خنک شده را با بیسکویت مخلوط کنید و کف قالب کمر بندی خوب پهن کنید و پرس کنید بگذارد داخل یخچال ١٥ دقیقه تا خوب سفت شود.

 

پنیر خامه ای را با هم زن میزنید + پودر قند وقتی یک دست شده ....خامه را هم میزنید وقتی سفت شد به پنیر خامه ای اضافه کرده .میتوانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل اضافه کنید و باخامه را بزنید.

 

مقدار ژلاتین داده شده رو هم به روش بن ماری انجام دهید با ١ پیمانه آب یا آب پرتقال وقتی شفاف شد بگذارد خنک شود بعد به مایه کرمی من اضافه کرده با هم زن خوب زده چند ثانیه در حد مخلوط شدن بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را صاف کرده بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد.

 

در این فاصله ژله رو هم به روش بن ماری حل کرده کاملا شفاف شود میگذارد خنک شود و انار را خوب دون کنید و روی کرم خوب پخش کنید بعد ژله خنک شده را به آرامی یک قاشق زیرش بگیرید ژله را از قاشق انتقال بدین به قالبتون تا به خامه فشار وارد نشه که خامه ها بزنه بالا.

 

میگذارید داخل یخچال بمدت ٥ ساعت تا خوب خودش را بگیرد .

 

نوش جان... foodd40.jpg

منبع :beryooni.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...