رفتن به مطلب
Mohammad-Ali

راهنمای تصویری تغییر تنظیمات اپلیکیشن‌های فیسبوک برای امنیت بیشتر

پست های پیشنهاد شده

0,,16571019_303,00_2_.jpg

کنترل و حذف اپلیکیشن‌های مورد استفاده در فیسبوک بسیار ساده است. در بخش تنظیمات فیسبوک، تنظیمات حریم خصوصی (Privacy Settings) را انتخاب کنید. برای اطلاع از اهمیت تنظیم اپلیکیشن‌ها در فیسبوک به لینک زیر مراجعه کنید.

0,,16571020_303,00_1_.jpg

طبق تصویر٬ از ستون سمت چپ بخش App را انتخاب کنید.

0,,16571031_303,00_1_.jpg

در این قسمت اپلیکیشن‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کنید فهرست شده‌اند. شما می‌توانید با انتخاب گزینه‌ی Edit ضمن مشاهده اطلاعاتی که با اپلیکیشن به اشتراک گذاشته‌اید، تنظیمات ان را تغییر داده و یا آن را حذف کنید.

0,,16571030_303,00_1_.jpg

همانطور که در تصویر می‌بینید در این بخش در مورد اطلاعاتی از شما و دوستان‌تان در اختیار این اپلیکیشن گذاشته شده، توضیحاتی ارائه شده است.

0,,16571032_303,00_1_.jpg

برای حذف اپلیکیشن روی گزینه Remove app کلیک کنید

0,,16571025_303,00_1_.jpg

در این مرحله فیسبوک از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید همه فعالیت‌های این اپلیکشین را از فیسبوک شما حذف کند یا خیر اگر می‌خواهید این عملیات انجام شود باید تیک این گزینه را انتخاب کنید.

0,,16571021_303,00_3_.jpg

اگر می‌خواهید دسترسی همه اپلیکیشن‌ها به اکانت فیس‌بوک خود را مسدود کنید، مطابق عکس می توانید این بخش را از حالت روشن (On) به حالت خاموش (Off) تغییر دهید. برای اینکار ابتدا روی گزینه Edit کلیک کنید.

0,,16571023_303,00_1_633060.jpg

تنها لازم است روی گزینه‌ی Turn off کلیک کنید. فیس‌بوک از شما می‌خواهد که تصمیم خود را تایید کنید. مطابق تصویر٬ شما باید روی گزینه Turn off Platform کلیک کنید. توجه داشته باشید که در هر زمان می‌توانید با فعال کردن این بخش از اپلیکیشن‌ها و افزونه‌های فیس‌بوک استفاده کنید.

0,,16455095_303,00_1_550142.jpg

شما همچنین می‌توانید درخواست‌های ارسال شده از سوی اپلیکیشن‌های مختلف را مورد به مورد مسدود کنید. برای این کار باید در بخش Home، از ستون سمت چپ بخش App Center را انتخاب کنید.

0,,16571027_303,00_1_778672.jpg

در بخش App Center روی گزینه‌ی Reguestsکلیک کنید.

0,,16571033_303,00_1_634284.jpg

در این بخش لیست درخواست‌هایی را که برای شما ارسال شده است می بینید. روی علامت x سمت راست درخواست ارسال شده کلیک کنید.

0,,16571029_303,00_1_632500.jpg

در اینجا دو گزینه دارید: گزینه اول برای مسدود کردن همه درخواست‌هایی که از سوی این اپلیکیشن صادر می‌شود. و گزینه دوم برای مسدود کردن همه درخواست‌هایی که از طرف کاربر استفاده کننده از این اپلیکیشن فرستاده شده است. با انتخاب گزینه اول اپلیکیشن مورد نظر بلاک می‌شود.

0,,16571019_303,00_1_546149.jpg

اگر می‌خواهید لیست افراد و اپلیکیشن‌های بلاک شده خود را ببینید گزینه‌ی تنظیمات خصوصی (Privacy Settings) را انتخاب کنید.

0,,16571020_303,00_1_51695.jpg

از ستون سمت چپ ، گزینه Blocking می‌توانید اشخاص و اپلیکیشن‌هایی را که بلاک کرده‌اید ببینید. همچنین اگر خواستید اپلیکیشنی را از بلاک خارج کنید، می‌توانید از این قسمت اقدام کنید.

 

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...