رفتن به مطلب

این گیاه روده تان را جارو میکند!


ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

اسفناج از نظر داشتن ویتامین B 3 بسیار غنی است، بنابری این داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگرا است

2884847_562.jpgدکتر نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی در گفتگو با

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:پلاگرا یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین B 3 در بدن تولید می‌شود و نشانه‌های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لکه‌های قرمز روی بدن است.

ضمناً در اسفناج مقدار زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کارتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک وجود دارد.

 

خواص طبی اسفناج

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران، کمی سرد و تر است و برخی عقیده دارند که متعادل است، یعنی نه سرد و نه گرم است.

•برگ اسفناج منبع غنی ویتامین C , B 3 , A و آهن و پتاسیم می‌باشد.

•بدن را قلیایی می‌کند.

•خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.

•ورم روده‌ی کوچک را رفع می‌کند.

• برای ورم ریه مفید است.

• ملین است و یبوست را برطرف می‌کند.

• برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است.

• اسفناج به دلیل داشتن ماده‌ای به نام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می‌کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می‌شود.

•خوردن اسفناج در رفع تشنگی مؤثر است.

• برای از بین بردن ورم و دردگلو مفید است.

• برای رفع سرفه‌های خشک، برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.

• آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می‌باشد.

•اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال کیسه‌ی صفرا را برطرف می‌کند.

•خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می‌کند، مخصوصاً در افرادی که مشروبات الکی و سیگار مصرف می‌کنند.

وی افزود:تحقیقات دانشمندان نشان داده است که اسفناج در پیشگیری از سرطان روده‌ی بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر است.

• اسفناج کلسترول خون را پایین می‌آورد.

•بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم خونی هستند.

•اسفناج مانند جارو، رودۀ بزرگ را تمیز می‌کند.

• ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.

• اسفناج سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است.

• اسفناج پخته برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار مؤثر است.

• رماتیسم و نقرس را درمان می‌کند.

•برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده مؤثر است.

•سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می‌شد که در معالجه‌ی خونریزی‌هاو کم خونی از آن استفاده می‌کردند.

• تخم اسفناج ملین و خنک کننده است.

•تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.

•اسفناج تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.

•اسفناج چون دارای کلروفیل است، عضلات روده را تحریک و آسان می‌کند.

 

 

دهقان در خصوص مضرات اسفناج تصریح کرد: اسفناج به علت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های کلیه و مثانه مناسب نیست. ضمناً آنهایی که سرد مزاج هستند، باید اسفناج را با ادویه‌‌ی گرم، نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.

 

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه
ینی این پست مال تبریزیا بود؟:banel_smiley_4:

یا اون گیاهه فقط رو اونا اثر میکنه؟:ws38:

نه تپ همون تربچه هستش برا همه توصیه میکنم استفاده کنن الان هم فصلش هستش:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...