رفتن به مطلب

مخاطبان پاک شده جیمیل را با یک کلیک برگردانید


ارسال های توصیه شده

ترفندهای شبانه؛

گاهی این قابلیت موجب افزودن افرادی به فهرست مخاطبان شما می‌شود که ممکن است تمایلی به انجام آن نداشته باشید. در چنین شرایطی راحت‌ترین روش، حذف مخاطب موردنظر از فهرست است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، یکی از امکانات بسیار خوب سرویس جیمیل، افزودن خودکار مخاطبان جدید به فهرست مخاطبان (Contacts) این سرویس است. به‌این ترتیب شما به اضافه کردن دستی مخاطبان به فهرست نیازی ندارید و اطلاعات مختلفی ازجمله نام و نام‌خانوادگی، شماره تلفن، نشانی ایمیل و نشانی منزل را نیز براحتی می‌توانید مدیریت کنید.

 

گاهی این قابلیت موجب افزودن افرادی به فهرست مخاطبان شما می‌شود که ممکن است تمایلی به انجام آن نداشته باشید. در چنین شرایطی راحت‌ترین روش، حذف مخاطب موردنظر از فهرست است. انجام این کار نیز بسیار ساده است، اما احتمال دارد هنگام عملیات حذف یک مخاطب، مخاطب یا مخاطبان دیگری را نیز به اشتباه حذف کنید.

 

تابه‌حال این اشتباه برای شما اتفاق افتاده است؟ می‌دانید در این شرایط گوگل امکان بازیابی مخاطبان را در اختیار شما قرار می‌دهد؟

 

چنانچه به هر دلیلی فهرست مخاطبانتان در جیمیل با مشکل مواجه شد و قصد داشتید از گزینه‌ بازیابی فهرست مخاطبان کمک بگیرید ‌باید به روش زیر عمل کنید:

 

1 ـ به محوطه کاربری خود در جیمیل وارد شده از بالا سمت چپ روی علامت پیکان کوچکی که کنار عبارت Gmail مشاهده می‌شود کلیک کرده و گزینه‌ Contacts را انتخاب کنید.

 

2 ـ از فهرست مخاطبان روی گزینه‌ More کلیک کرده و در منوی به‌نمایش درآمده گزینه ‌ Restore contacts را انتخاب کنید.

 

3 ـ اکنون این قابلیت را دارید تا فهرست مخاطبان خود را از بازه‌ زمانی یک دقیقه تا 30 روز بازیابی کنید.

 

توجه: با استفاده از این روش مخاطبان حذف شده، ترکیب شده و ویرایش شده براحتی بازیابی می‌شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...