رفتن به مطلب

خطر افزایش بیماری های قلبی با مصرف زیاد شکر


ارسال های توصیه شده

[h=1]خطر افزایش بیماری های قلبی با مصرف زیاد شکر[/h] [h=3]تهران- ایرنا- نتایج تحقیق محققان دانشگاه پزشکی اموری آمریکا نشان می دهد که احتمال ایجاد عوامل پرخطر در بروز بیماری قلبی در افرادی که شکر زیادی مصرف می کنند، بیشتر است.[/h]

81433292-6152509.jpg به گزارش گروه علمی ایرنا از ساینس، نتیجه این تحقیق نشان می دهد که مصرف مقدار زیاد شکر نه تنها انسان را چاق می کند، بلکه خطر بروز بیماری قلبی عروقی را نیز افزایش می دهد.

 

دکتر میریام واز در مورد تحقیق صورت گرفته توضیح داد: همانطور که رژیم غذایی پرچرب می تواند سطح تری گلیسریدها را افزایش دهد و کلسترول را بالا ببرد، مصرف شکر و قند نیز می تواند بر لیپیدها تاثیر بگذارد.

 

در این مطالعه محققان از 6 هزار فرد بزرگسال در مورد تغذیه آنها سوال کردند و سپس آنها را بر اساس مصرف قند و سطح کلسترول گروه بندی کردند.

 

به طور متوسط حدود 16 درصد از کالری روزانه مردم از شکر افزوده تامین می شود؛ بر اساس این تحقیق پرمصرف ترین گروه به طور متوسط 46 قاشق چایخوری در روز شکر مصرف می کردند و کم مصرف ترین افراد نیز به طور میانگین تنها 3 قاشق چایخوری در روز شکر می خوردند.

 

تحقیقات نشان می دهد که نباید بیش از 100 کالری یا 6 قاشق چایخوری (25 گرم) شکر فرآوری شده در روز مصرف کرد و مردان باید تنها 150 کالری شکر فرآوری شده یا 9 قاشق چایخوری (37.5 گرم) شکر در روز مصرف کنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...