ثبت نام کنید. [/h] کریس و کارولین مونزو، دو مخترع هستند که نوعی آب آشامیدنی به بازار عرضه کرده اند که رنگ آن سیاه بوده ولی فاقد هرگونه مواد مضر و یا اضافی می باشد و همانند آب بی مزه است. به گزارش محتوای مخفی 17b88a88ca..."> ثبت نام کنید. [/h] کریس و کارولین مونزو، دو مخترع هستند که نوعی آب آشامیدنی به بازار عرضه کرده اند که رنگ آن سیاه بوده ولی فاقد هرگونه مواد مضر و یا اضافی می باشد و همانند آب بی مزه است. به گزارش محتوای مخفی 17b88a88ca..."> رفتن به مطلب

آب آشامیدنی سیاه رنگ + تصاویر


پست های پیشنهاد شده

[h=1]

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
[/h]

کریس و کارولین مونزو، دو مخترع هستند که نوعی آب آشامیدنی به بازار عرضه کرده اند که رنگ آن سیاه بوده ولی فاقد هرگونه مواد مضر و یا اضافی می باشد و همانند آب بی مزه است.

به گزارش

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
، این آب آشامیدنی با نشان تجاری "BLK" به بازار عرضه شده که تفاوت رنگ آن با دیگر آب های آشامیدنی به دلیل اختلاط اسید هومیک در درون آب است که مقدار کم آن برای بدن بسیار مفید بوده و در عین حال موجب سیاه رنگ شدن رنگ آب می شود.

صاحبان این آب آشامیدنی، نبود هرگونه مواد مضر در درون این آب آشامیدنی را تایید می کنند و آن را بسیار گوارا می دانند.

2810443_747.jpg

2810444_726.jpg

لینک ارسال
چه جالب... :a030:

 

اسید هومیک چی هست؟:ws38:

اسید هیومیک

 

 

 

اسید هومیک می تواند بطور مستقیم اثرات مثبتی بر رشد گیاه بگذارد. رشد قسمت هوایی و ریشه گیاه توسط اسید هومیک تحریک می شود ولی اثر آن بر روی ریشه برجسته تر است ، حجم ریشه را افزایش داده و باعث اثربخشی سیستم ریشه شده که احتمالاٌ دلیل افزایش محصول می باشد

 

اسید هومیک جذب نیتروژن ، پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و فسفر را توسط گیاه افزایش می دهد.

 

اسید هومیک ، کلروز گیاهان را بهبود می بخشد که احتمالاٌ نتیجه ای است از توانایی اسید هومیک برای نگهداری آهن خاک به فرمی که قابل جذب و سوخت و ساز باشد. این پدیده می تواند در خاکهای قلیایی و آهکی مؤثر باشد که معمولاٌ کمبود آهن قابل جذب و مواد آلی را دارند

 

اسیدهای هـومیک برای مناطق نسبتا خشک و زمین های زراعی وسیع مهم می باشند چون در فعال کردن میکروارگانیسم های موجود در خاک کمک زیادی می کنند. میکرو هـومات ها در مناطق کم آب و نسبتا خشک به گیاه کمک می کنند تا طول دوران رشد زیادی را داشته باشد

 

از میکروارگانیسم های ( باکتری ها ) موجود در مناطق ریشه گیاه می توان به Pseudomonas , Bacillus , Azomonas , Agrabacterium , Flaro Bacterium , Acrobacter اشاره کرد که به گیاه یا درخت تاثیر مثبت می گذارند، یعنی در رشد گیاه و نیز در از بین بردن باکتری های منفی مزاحم نقش عمده ای دارند. این باکتری ها در سنتزهورمون های گیاه نیز نقش عمده ای دارند. باکتری های موجود در خاک (در ناحیه ریشه گیاهان )، خاک و گیاه سه قسمت از یک اکوسیستم می باشند که در کنار هم زندگی همزیستی دارند.

 

(باکتری+خاک+گیاه) فعالیت های متا بولیکی ریشه از یک طرف گیاه در حال رشد غذای لازم را برای زندگی باکتری های موجود در آن ناحیه را فراهم می کندو از طرف دیگر این باکتری ها با فعل و انفعالات صورت گرفته در بنیانشان غذای لازم را برای رشد گیاه فراهم نموده وفعالیت های بیولوژیکی وفیزیولوژیکی ریشه ای را بیشتر میکنند و تمام این حرکات و واکنش ها در خاک صورت می گیرد. علاوه بر این باکتری های موجود در ناحیه ریشه گیاه، از گیاه در برابر مواد هومین ریخته شده در منطقه ریشه محافظت کرده و نیز بین تولید این مواد و استفاده گیاه از آنها یک حالت تعادل برقرار می کند و بنابراین خاک را همواره با قابلیت باروری بالا حفظ می کند. قرار گرفتن باکتری های موجود در منطقه ریشه گیاه بستگی به سن گیاه، مورفولوژی ریشه و نوع مواد غذایی میکروارگانیسم ها بستگی دارد که این به تاثیرات محیط نیز مرتبط می باشد.

 

اسید هیومیک یک محرک زیستی است و میتواند برای چمن ، درختان ، درختچه ها ، بوته ها ، باغجه ها و حتی گیاهان آپارتمانی استفاده شود. هیومیک اسید یک اسید ضعیف آلی با قابلیت های بسیار زیاد است که کمک فراوانی به جذب این عناصر به گیاه کرده ، از آب شویی و از دست رفتن آنها جلوگیری می کند ، به همین علت مصرف کودهای شیمیایی در خاک را می تواند به نصف کاهش یابد در حالی که نتیجه بهتری برای کشاورز به بار آورد و درعین حال ، تا حد زیادی از هزینه ی سرسام آور خرید کودهای شیمیایی و مسمومیت و سفتی خاک بکاهد.

 

مزاياي استفاده از اسید هیومیک

 

افزايش كيفيت و كميت محصولات زراعی و باغی

 

افزايش جوانه‌ ، شكوفه و بزرگ شدن ميوه افزايش مقاومت گياه به خشكی

 

افزايش فعاليت ميكروارگانيسم های مفيد خاك

 

قابليت كلات كنندگی عناصرريزمغذي مانند آهن ودرنتيجه افزايش قابليت جذب آنها توسط گياه افزايش جذب كودهای شيميائی در صورت استفاده همزمان با آنها

 

افزايش مقاومت گياه به شوري و كم‌آبی

 

تسهيل تعريق و تعرق گياهی و تقويت سيستم ريشه

 

shayankar.ir/manure/39/اسید-هیومیک-مایع

..............................................................................

هومیک اسید به دو شکل پودر قابل حل در آب و کود مایع عرضه می شود. ترکیب پودری آن دارای غلظت بالایی از هومیک اسید (حدود 80%) است كه منشاء جلبك دریایی لئوناردیت دارد و برای تقویت فعالیت‌های بیولوژیكی خاك مناسب می‌باشد. شكل پودری این كود به گونه‌ای است كه می‌توان آن را در انواع سیستم‌های آبیاری و همچنین محلول‌پاشی برگی استفاده كرد. هومیک‌اسید موجود در این تركیب باعث جذب موثرتر و سریع‌تر مواد معدنی می‌شود. همچنین در صورت pH بالا و یا شوری خاك، تعرق و هوادهی در خاك را افزایش داده و همچنین غلظت نمك‌ها، میزان pH خاك و كلاته‌شدن مواد غذایی را كاهش می‌دهد. گرین‌هام در خاك‌های شنی و مناطق خشك باعث نگهداری آب در مقادیر بالا می‌شود و فعالیت میكرو‌ارگانیسم‌های خاك را افزایش می‌دهد. این تركیب همچنین مقاومت گیاه را در برابر بیماریها بالا برده و باعث افزایش قدرت جوانه‌زنی بذرها و همچنین افزایش میزان ویتامین‌های موجود در گیاه می‌شود. همچنین سیستم ریشه را قوی‌تر می‌كند. اسپری‌برگی گرین‌هام باعث افزایش نفوذ غشاء سلولی و در نتیجه سهولت جذب مواد معدنی می‌شود به علاوه از برگها در برابر اشعه UV محافظت می‌كند. این تركیب با انواع كودها و حشره‌كش‌های مورد مصرف برای سبزیجات، درختان میوه و مزارع قابل اختلاط می‌باشد ولی به دلیل تنوع حشره‌كش‌های موجود بهتر است قبل از استفاده در مقادیر بالا آزمایش كوچكی انجام شود. اسید هومیک بر رشد گیاه بسته به غلظت مورد استفاده تاثیر می گذارد و به عنوان هورمون عمل می کند، که موجب افزایش رشد می شود.اسید هومیک برخواص شکل ظاهری ، فیزیولوژیکی و بیو شیمیایی گیاهان مختلف اثر می گذارد و از این طریق موجب افزایش عملکرد و کیفیت میوه می شود.اسید هیو میک به طور مثبت وضع حاصل خیزی خاک را تغییر می دهد و موجب کاهش اثرات خطرناک کود های مصنوعی می گردد. از ان به عنوان مکمل کود های شیمیایی برای بالابردن فواید آنها در درختان میوه استفاده می شود. تحریک زردی یا کلروز در درختان میوه را بابهبود بخشیدن به جذب منیویم وآهن توسط گیاهان ، به تاخیر می اندازد. همچنین نیاز گیاهان به کود ها را با تقویت فعالیت ریز موجودات خاک کاهش می دهد. با اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی خاک، موجب افزایش نفوذپذیری خاک و نگهداری اب می گردد. اسید هومیک می تواند درجه باز بودن روزنه های برگ را برای کم کردن تبخیر اب کاهش دهد، به طوریکه گیاهان و خاک با نگه داشتن مقدار اب، نسبت به خشکی، سرما مقاوم می شوند.

اسید هومیک قدرت کاهش و خنثی کردن میزان نمک خاک را به دلیل ترکیب خود دارد. کاربرد برگی اسید هومیک می تواند از ایجادکلروز یا زردی با افزایش جذب یون های منیزیوم و اهن جلوگیری نماید. کاربرد برگی اسید هومیک می تواند فتوسنتز را تقویت نماید ، سبب بهبود رشد و نمو به ویژه قبل از افزایش تنش مصرف گردد. تحمل به تنش های زنده و غیر زنده از جمله مقاومت به بیماری ها افزایش می یابد. اسید هومیک سیستم دفاعی گیاهان را با افزودن انتی اکسیدان طبیعی و اسید فنولیک افزایش می دهد. اثرات اسید های هومیک روی درختان میوه اسید هومیک یکی از اجزاء اصلی مواد هومیک است که به رنگ قهوه ای تیره می باشد.اسید هومیک مخلوط متراکم و کمپلکس اسید های الی اروماتیک است. این ترکیب دارای گوگرد ، ازت ، فسفر با در صد های متفاوت و برخی از فلزات مانند کلسیم ، منیزوم ، مس و روی و غیره می باشد. اسید هومیک مخلوط ناهمگون از چند ترکیب است که به طور کلی خواص شیمیایی مشابه دارند و چند وظیفه مختلف در خاک و روی رشد گیاه انجام می دهد. اسید هومیک از نظر بیو شیمیایی ماده موثره هوموس است. مصرف اسید هومیک از طریق ابیاری قطره ای در کنترل تعدادی از بیماری های ریشه اثر بسیار موثر دارد. اسید های هومیک می توانند اثر مثبت مستقیم روی رشد گیاه از طرق مختلف داشته باشند. گسترش رشد ریشه با مصرف اسید هومیک، منجر به افزایش راندمان سیستم ریشه می شود . نشان داده شده است که اسید هومیک سبب افزایش جذب ازت توسط گیاهان می شود ، و موجب افزایش راندمان استفاده از ازت خاک می گردد . همچنین می تواند سبب افزایش جذب پتاسیم ، کلسیم ، منیزیوم و فسفر گردد. ازکلروز و یا زردی در ختان میوه با مصرف اسید هومیک جلوگیری می شود یا برطرف می گردد ، احتمالا" نتیجه قدرت اسید هومیک در قابل جذب نگه داشتن آهن می باشد.این پدیده می تواند بخصوص در خاک های قلیایی موثر باشد ، که به طور طبیعی دچار کمبود آهن می باشند . مصرف اسید هومیک در خاک موجب بهبود حاصلخیزی خاک ، بویژه در ناحیه فعالیت خیلی زیاد ریشه می شود.اسید های هومیک اثرات مطلوب روی تعادل غذایی بافت گیاه ، جذب کود ها ، رشد ریشه و اندام هوایی ، عملکرد و کیفیت میوه درختان دارند.مصرف اسید های هومیک در خاک های دارای کمتر از دو درصد ماده الی بسیار موثر می باشد. در ازمایشی با مصرف اسید هومیک وزن خشک ریشه درختان مرکبات افزایش یافت . مصرف کود مایع دارای اسید هومیک موجب افزایش وزن ، عملکرد و مقدار مواد جامد محلول میوه سیب گردید. استفاده از اسید هومیک با کاهش شدت بیماری ها می توانند سبب کم شدن مصرف قارچکش ها گردد. مصرف اسید هومیک مانع فعالیت عامل بیماری زا در محیط ریشه درختان میوه در خاک گردید. در ضمن مصرف اسید هومیک موجب بهبود کیفیت و عملکرد میوه درختان می شود. اسید هومیک با تشکیل و توسعه مطلوب و بهبود سیستم ریشه ، درختان میوه را قادر می سازد از منابع موجود درخاک به شکل بهتر استفاده کنند. عنصر کلیدی در تشکیل ترکیب هومیک-رس خاک، اصلاح ساختمان خاک را اسان می کند و سبب افزایش ظرفیت تبادل کاتیونی خاک می گردد. وجود واکنش هایی از نوع اکسین توسط اسید های هومیک موجب افزایش رشد می شود.اسید های هومیک با افزایش قابلیت نفوذپذیری غشا های گیاهی موجب بهتر شدن جذب عناصر غذایی می شود. مزایای استفاده از کودهای هومیکی ۱- علاوه بر مواد غذایی ماکرو و میکروی کلات شده قابل جذب حاوی بیش از 80% ماده آلی فرآوری شده (40% هومیک اسید و 40% فولویک اسید) می باشد. هومیک مواد غذایی را کلات کرده و مانع از دست رفتن آن به روشهای تثبیت ،تصعید و آبشویی می شود.

۲- جلوگیری از ورود تخم و لارو حشرات بیماریزا وعلفهای هرز به باغات و مزارع ۳- آزاد سازی مواد غذایی در خاك و در نتیجه کاهش مصرف کودهای شیمیایی

هومیک اسید به دلیل داشتن PH اسیدی( PH=4-5) مستقیماً می تواند عناصر مختلف را آزاد كرده و در زمان مناسب در اختیار ریشه قرار دهد. (کاهش مصرف کودهای شیمیایی)

۴- باعث حفظ رطوبت در خاك و افزایش مقاومت گیاه نسبت به کم آبی می شود.

الف ) با بهبود ساختمان خاک میزان نفوذ و قدرت نگهداری آب در خاک هم افزایش می یابد

ب ) مولكولهای هومیک اسید با مولکولهای آب تشكیل پیوند هیدروژنی داده و قادرند حجم نسبتاً زیادی آب را در خود ذخیره نمایند.( تا 7 برابر حجم خود )

۵-باعث بهبود ساختمان خاک می گردد!

6-بهبود ریشه زایی:

الف)افزایش رشد ریشه در نتیجه اصلاح ساختار فیزیكی خاك

ب ) افزایش نفوذپذیری دیواره سلوهای ریشه نسبت به مواد غذایی

ج )تولید بیشتر اسید های نوكلئیك و اسیدهای آمینه در كل گیاه و بخصوص ریشه ها و افزایش تقسیم سلولی

۷-جذب شوری خاك :

الف)آبشویی بهتر خاک با بهبود ساختمان خاک

ب) تبادل یونهای سدیم با کلسیم و وارد شدن یون سدیم به فاز محلول و سپس آبشویی

۸-جلوگیری از سرمازدگی:

الف) افزایش فعالیت میكروارگانیسمهای خاك در اطراف ریشه و گرم شدن خاك

ب) بدلیل حفظ رطوبت بیشتر ،خاك گرمترمی ماند.

ج) هومیک اسید رنگ خاك را تیره كرده در نتیجه انرژی خورشیدی بیشتری به خاك جذب می شود.

د) افزایش غلظت شیره سلولی

۹-افزایش رشد میكروارگانیسمهای خاك و کمک به بهبود حاصلخیزی خاک

الف)افزایش رشد میکروارگانیسمها دراثر بهبود ساختارخاک

ب ) تغذیه میكروارگانیسمها از ماده آلی هومیک اسید

۱۰- کاهش مصرف سموم کشاورزی از طریق افزایش مقاومت گیاه نسبت به آفات و بیماریها :

الف) افزایش میکروارگانیسمهای خاک و در نتیجه افزایش ترشحات انتی بیوتیکی آنها

ب) افزایش حجم ریشه سپس بهبود جذب عناصر و در نهایت بالا رفتن مقاومت درونی گیاه در برابر بیماریها

۱۱-باعث افزایش رشد رویشی گیاه و افزایش عملکرد محصول

۱۲-سازگاری با محیط زیست :

کودهای هومیک تنها نوع کودی هستند که استفاده از آنها در کشت های ارگانیک مجاز است.

 

 

karimisoil.mihanblog.com/post/29

لینک ارسال
خب یعنی یه جور کود هست:ws38:

 

چطور قابل خوردن میشه پس؟!:ws52: مرسی صبا جون منم اگه چیزی پیدا کردم میذارم!:a030::icon_gol:

 

خودمم دقیقا نمیدونم :ws3:

اونایی که رشتشون شیمی باید بگن :whistle:

دستت درد نکنههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil:

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...