Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 1 شهریور 1394 آفرین به استراتژیتون ادامه بدینالان 16 جدولین چیزی به دسته اول نمونده شما میتونید اینجوری نمیشه بزارین یه مثال بزنم : کمان رادیدین هرچه می کشی تیربیشترمی ره . پرسپولیس هم همینجوریه میره عقب یهودیدی قهرمان شداستقلال هم ضایع شد 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Gandom.E 17,805 ارسال شده در 1 شهریور 1394 اینجوری نمیشه بزارین یه مثال بزنم :کمان رادیدین هرچه می کشی تیربیشترمی ره . پرسپولیس هم همینجوریه میره عقب یهودیدی قهرمان شداستقلال هم ضایع شد مغلطه خیلی وقته از مد افتاده اما خوشحالم از امید واهیتون زمین بازی نه تیر کمونه نه میدون جنگ..وقتی کاپیتان خوب ندارید مهره ندارید توقع معجزه و تیر کمان نداشته باشید تیمهای خیلی خیلی بزرگم استراتژیشون اینه که از اول میبرن تا وقتی اسمشون بیاد ملت بترسن نه اینکه از دوازده امتیاز 11 تاشو واگذار کنن تا استراتژیشون پیش بره در ضمن اینجا کلوپ هوادار استقلاله و ورورد پرسپولیسیها ممنوع..کری خونی ام تاپیک خودشو داره لطفا الکی شاخ و شونه نکشید اینجا 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 2 شهریور 1394 مغلطه خیلی وقته از مد افتاده اما خوشحالم از امید واهیتون زمین بازی نه تیر کمونه نه میدون جنگ..وقتی کاپیتان خوب ندارید مهره ندارید توقع معجزه و تیر کمان نداشته باشید تیمهای خیلی خیلی بزرگم استراتژیشون اینه که از اول میبرن تا وقتی اسمشون بیاد ملت بترسن نه اینکه از دوازده امتیاز 11 تاشو واگذار کنن تا استراتژیشون پیش بره در ضمن اینجا کلوپ هوادار استقلاله و ورورد پرسپولیسیها ممنوع..کری خونی ام تاپیک خودشو داره لطفا الکی شاخ و شونه نکشید اینجا اتفاقا هست! واقعا افتخارداره ملت بترسند . خب شایدماخیال می کنیم همه مثل پرسپولیس مردمی هستند وازدل ملت بلندشدند همچوشیری ازمیان جنگل میغرد! شماخودتون حقوق خوندین هرکی تنهای بره پیش قاضی چی بقیش رابنویسید. این شجاعت پرسپولیسیهاست که همچویک شیرمیرن دردل دشمن . این افتخاریست که فقط پرسپولیس دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
YAGHOT SEFID 29,302 ارسال شده در 30 دی 1394 [h=1] حمله نظری جویباری به عضو هیئت مدیره استقلال! [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 94103018276 چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. معاون ورزشی باشگاه استقلال انتقادات تندی را علیه مسعود معینی، عضو هیات مدیره این باشگاه مطرح کرد. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی نظری جویباری با ابراز تاسف از درگذشت مرحوم "رضا احدی" گفت: مرحوم احدی بازیکن بزرگی بود که به حقش در فوتبال ایران نرسید. او دینش را به فوتبال ایران با خدماتش ادا کرد، ولی فوتبال ایران دینش را به "رضا احدی" ادا نکرد. او سالهای سال بازیکن تیم ملی و استقلال بوده است، ولی فوتبال ایران در حق او ظلم کرد و آن مرحوم مظلومانه از بین ما رفت. وی در پاسخ به این سوال که آیا از استقلال قهر کرده است؟ بیان کرد: آنهایی که دوست نداشتند استقلال نتیجه بگیرد کار خودشان را کردهاند. آنها مستقیم و غیر مستقیم علیه من صحبت کردند و کاری کردند تا من کمترین فعالیتی نداشته باشم. اصلا رغبت ندارم به سمت باشگاه استقلال بروم. بعضی از کسانی که استقلالی نیستند، در استقلال تصمیم گیرنده شدهاند. وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات معینی علیه خودش، نیز بیان کرد: من در این دو سال چیزی جز تضعیف استقلال از آقای معینی ندیدم. حالا اگر آقای معینی برای استقلال عملکرد مثبتی داشته است باید در این باره مردم قضاوت کنند. آیا معینی منافع باشگاه را در نظر میگیرد یا منافع خودش را؟ اگر ایشان میتواند به استقلال کمک کند بسم الله. ما از آن زمانی که دیدیم دارند علیه استقلال توطئه میکنند. معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا همچنان حکم معاونت وی همچنان پا برجاست؟ گفت: بودن من در استقلال در حال حاضر به ضرر این تیم است. عده ای به خاطر زدن من متاسفانه استقلال را میزنند. من کنار می روم تا استقلال به مسیرش ادامه دهد. مطمئن هستم اگر یک ذره این تیم را کمک کنند قهرمان میشود. مگر استقلال فقط جای من است؟ من حکم معاونت ورزشی باشگاه استقلال را دارم، ولی به نظرم بهتر است که باشگاه استقلال نروم، چون به خاطر من استقلال لطمه میخورد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
YAGHOT SEFID 29,302 ارسال شده در 30 دی 1394 احدی در کنار حجازی آرام گرفت/ مراسم ختم، جمعه صبح » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 94103018525 چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. مرحوم رضا احدی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. به گزارش ایسنا، مرحوم رضا احدی در قطعه نامآوران بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. وی دقیقا در کنار قبر مرحوم ناصر حجازی دفن شده است. مرحوم احدی چند روز پیش از درگذشتش از خوابی تعریف کرده بود که در آن مرحوم حجازی به او گفته بود به زودی به او میپیوندد. مراسم درگذشت مرحوم احدی نیز در روز جمعه ساعت 10 تا 11:30 صبح در مسجد جامع شهرک غرب تهران برگزار خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 1 اردیبهشت 1395 چند هفته س نمیبریم انقدر اشتب داشتیم که یه ته جدولی بهمون رسید:| 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamid_shahrsaz 28,905 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1395 جا داره سلامی هم عرض کنیم به دوستان اس تق لالی سلامممممممممممم از 3 تا تیم چهارم نشید صلوات 1 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 9 خرداد 1396 سلام وصلوات بر استقلال 6 تایی ها مبارک خخخخخخخخخخخخخخخخخ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
itgirl70 545 ارسال شده در 10 خرداد 1396 سلام وصلوات بر استقلال 6 تایی ها مبارک خخخخخخخخخخخخخخخخخ بیچاره هاااا 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamid_shahrsaz 28,905 ارسال شده در 31 فروردین 1398 سلام بر طرفداران 6 تایی ها خواستم بگم تلاش نکنید واس قهرمانی مرسی :دی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
leo.unique 423 ارسال شده در 21 آبان 1398 (ویرایش شده) در در 31 فروردین 1398 در 13:09، hamid_shahrsaz گفته است : سلام بر طرفداران 6 تایی ها خواستم بگم تلاش نکنید واس قهرمانی مرسی :دی مگر اینکه از روی جنازه وزیر ورزش (مسعود سلطانی فر) و آقازاده-شون رد بشیم ویرایش شده در 21 آبان 1398 توسط leo.unique 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamid_shahrsaz 28,905 ارسال شده در 21 آبان 1398 در 55 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : مگر اینکه از روی جنازه وزیر ورزش (مسعود سلطانی فر) و آقازاده-شون رد بشیم عجبزززز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
leo.unique 423 ارسال شده در 22 آبان 1398 در 22 ساعت قبل، hamid_shahrsaz گفته است : عجبزززز به جمال @BISEl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Unknown User 0 ارسال شده در 9 مهر 1399 |: عشقه اس اس : ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
leo.unique 423 ارسال شده در 9 مهر 1399 احمد سعادتمند پس از خرابکاریهای زیاد در زمینه جلب رضایت استراماچونی و بازگرداندن وی به هر بهایی و البته بهم ریختن تمرکز تیم در حساس ترین زمان ممکن در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا، آخرین ضربه مهلکش را نیز بر پیکر نحیف و زخمی استقلال وارد کرد و با افشای اطلاعات خانوادگی و رازهای درون باشگاهی، بی تدبیری اش در مدیریت بحران را به طور کامل عیان ساخت. بیان تلخ اتفاقات روی داده در یک خانواده شاید از نظر سعادتمند طبیعی و شفاف سازی به نظر برسد اما صادقانه نیست. فارس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال