masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ [h=2]دستور طبخ خورش زرشک[/h] مجموعه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 2 ساعت و 5 دقیقه مواد اولیه : برای 7 نفر گوشت 750گرم (گوسفندی و با استخوان) زرشك 250گرم لپه نصف پیمانه پیاز 2عدد روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفند را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میكنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد. نكات: 1)این خورش غذایی كردی است. 2)بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید. 3)لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید. 4)در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده