رفتن به مطلب

دستور طبخ خورش زرشک


masi eng

ارسال های توصیه شده

[h=2]دستور طبخ خورش زرشک[/h] مجموعه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

barberry-stew-recipes.jpg

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مجموعاً: 2 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

برای 7 نفر

گوشت 750گرم (گوسفندی و با استخوان)

زرشك 250گرم

لپه نصف پیمانه

پیاز 2عدد

روغن به میزان لازم

نمك به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفند

را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میكنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نكات:

1)این خورش غذایی كردی است.

2)بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

3)لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.

4)در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...