رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

نمیدونم

قبلا هم این ارور داشتم درست شده اما این بار هر کاری می کنم نمیشه.

:4564::4564::4564::4564:

 

اینجوری که نمی تونم بفهمم مشکل از کجاست، فایل جدیدی با اسم فانکشن های داخلش ایجاد نکردی، یه بار دیگه از اول فایل های اصلی رو جایگزین کن، فایل هلپش رو نگاه کردی، کامل توضیح داده، نگاه کردم کد سی داره ولی بدون اونا هم می تونه اجرا بشه.

 

اگه نشد، کامل توضیح بده چجوری این ارور اتفاق میفته (چه شکلی فراخونیش می کنی) و فایل ورودی رو هم بذار، ببینم چیکار می تونم بکنم.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تولباکس تصاویر با فرمت nrrd.

ابتدا تولباکس رو از لینک زیر دانلود می کنید

http://freesourcecode.net/sites/default/files/65276.zip

 

اینم لینک سایتی که تولباکس رو ازش گرفتم

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

 

بعد از نصب تولباکس در متلب کد های زیر رو اجرا کنید

[X, META] = nrrdread('file name');
imshow(squeeze(X(:,:,round(end/2))),[]);

 

mmmm.PNG

فقط نمیدونم اون پارگی که کنار تصویر مغز هست درد سر ایجاد می کنه یا نه!

و اینکه این قسمت از کد یعنی چه round(end/2)

 

 

_________

مزیت این فایل های nrrd نسبت به mha اینه که تعداد فریم های کمتری داره مثلا هر فایل mha حداقل 180 فریم رو داشت ولی این تصاویر حداکثر 60 تا فریم داره که برای کار کردن باهاشون خیلی راحت تریم و اینکه وقتی یکی از اسلایس های این تصاویر رو ذخیره کردم 117 کیلو بایت بود در صورتی که mha ها رو وقتی ذخیره می کردم حد اکثر 17 کیلو بایت بود ...

 

اشتباه کردم بعضی از عکس هاش هست که بیش از 100 فریم عکس داره :(

شایدم این نتیجه گیری من فقط مربوط به تصاویر دیتا ست هایی که من در دست دارم باشه یه موقع کسی گمراه نشه ....

65276.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
تولباکس تصاویر با فرمت nrrd.

ابتدا تولباکس رو از لینک زیر دانلود می کنید

http://freesourcecode.net/sites/default/files/65276.zip

 

اینم لینک سایتی که تولباکس رو ازش گرفتم

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

 

بعد از نصب تولباکس در متلب کد های زیر رو اجرا کنید

[X, META] = nrrdread('file name');
imshow(squeeze(X(:,:,round(end/2))),[]);

 

mmmm.PNG

فقط نمیدونم اون پارگی که کنار تصویر مغز هست درد سر ایجاد می کنه یا نه!

و اینکه این قسمت از کد یعنی چه round(end/2)

 

 

_________

مزیت این فایل های nrrd نسبت به mha اینه که تعداد فریم های کمتری داره مثلا هر فایل mha حداقل 180 فریم رو داشت ولی این تصاویر حداکثر 60 تا فریم داره که برای کار کردن باهاشون خیلی راحت تریم و اینکه وقتی یکی از اسلایس های این تصاویر رو ذخیره کردم 117 کیلو بایت بود در صورتی که mha ها رو وقتی ذخیره می کردم حد اکثر 17 کیلو بایت بود ...

 

اشتباه کردم بعضی از عکس هاش هست که بیش از 100 فریم عکس داره :(

شایدم این نتیجه گیری من فقط مربوط به تصاویر دیتا ست هایی که من در دست دارم باشه یه موقع کسی گمراه نشه ....

 

سلام

ممنون بابت تولباکسی که معرفی کردی و نحوه استفاده ش رو آوردی.:icon_gol:

 

اون پارگی که میگی سطح روشناییش با خود تومور متفاوت هست، فکر نکنم خیلی مشکلساز بشه.

 

end هم به معنی عنصر آخر هست دیگه، حالا بسته به اینکه کجا استفاده بشه، میشه سطر، ستون یا مثلا اینجا فریم آخر ماتریس، تقسیم بر 2 هم کرده یعنی وسطیش رو می خواد ببینه، که البته برای اینکه مطمئن باشه اعشاری نشه، گردشم کرده.

 

A = [1:3;4:6;7:9]

A =

    1     2     3
    4     5     6
    7     8     9

>> A(1,end)

ans =

    3

>> A(end,1:3)

ans =

    7     8     9

>> A(ceil(end/2),1:3)

ans =

    4     5     6

 

این کروشه باز و بسته ([]) هم موقع نمایش میاد تصویر رو بین مینیمم و ماکزیممش نمایش میده، مثلا اگه مقادیر تصویر بین 500 تا 1000 باشه، 500 رو به عنوان پیکسل سیاه یا صفر در نظر می گیره، 1000 رو به عنوان سفید یا 255، مقادیر بینش رو هم به صورت خطی به مقادیر بین 0 تا 255 نگاشت می کنه.:a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام من یه سری داده با فرمت دایکام دارم که مربوط یه بیمار قلبی هست وقتی داخل متلب فراخوانی میکنم چون ابعادش بزرگ هست تصویر نمایش داده نمیشه میشه راهنمایی کنید چطور مشکلش رو برطرف کنم؟

Capture1.PNG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سلام من یه سری داده با فرمت دایکام دارم که مربوط یه بیمار قلبی هست وقتی داخل متلب فراخوانی میکنم چون ابعادش بزرگ هست تصویر نمایش داده نمیشه میشه راهنمایی کنید چطور مشکلش رو برطرف کنم؟

 

سلام دوست عزيز

فايل هاي Dicom رو خود متلب تابع براي خوندنش داره، كه احتمالا استفاده مي كنين، ولي نمايششون يادم چيزي داشت يا نه. فايل هايي كه توي صفحه اول اين تاپيك قرار گرفتن خيلي هاشون Dicom رو هم ساپورت مي كنن، ولي براي تصاوير 4 بعدي نمي دونم همشون جواب ميدن يا نه. فايل Viewer3D كه توي پست سوم (#3) قرار داره، 4 بعدي هم ذكر شده يعني براي نمايش تصويرتون مي تونين ازش استفاده كنين. همينطور Imagine كه توي پست #8 اومده و يا 3D Slicer موجود در پست #10. :a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام،

جعبه ابزار wavelet هم اگر امکانش هست بزارید،

ممنون از سایت خوبتون:ws3:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از مطالبی ک گذاشتید

من یه سوال دارم

چطور کدهای toolbox رو استخراج کنیم ؟

اصلا میشه همچین کاری کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من یه کدی نوشتم ارور میده مربوط به یادگیری عمیق متوجه نمیشم ایرادم کجاست:ws52: کسی میتونه به کدم نظر بده براش بفرستم ؟ ممنون:icon_redface:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...