سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ در این دوره آموزشی Rendering an Architectural Night Scene in V-Ray and Photoshop که محصول وبسایت Digital Tutor میباشد ، یاد خواهید گرفت که چگونه یک صحنه معماری در حالت شب رو توسط موتور وی ری ( Vray ) رندر کنید . در این دوره سعی شده است که از تکنینک های گوناگون برای بالا بردن خروجی تصویر نهایی استفاده شود . دانلود از سرور رپیدگیتور: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود از سرور آپلودد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود از سرور هیت فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود از سرور آپلودیبل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
aydin daliri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباسید خدمت آقا سامیار من یه آموزش از مکس میخوام که ساختمان های پیچیده ای که مثلا زاها حدید طراحی می کنه بشه تو مکس در بیارم پیشاپیش هم تشکر می کنم ازتون 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباسید خدمت آقا سامیار من یه آموزش از مکس میخوام که ساختمان های پیچیده ای که مثلا زاها حدید طراحی می کنه بشه تو مکس در بیارم پیشاپیش هم تشکر می کنم ازتون سلام اگر پیدا کنم حتما در اختیارتون میزارم، اون دوتا آموزش مدل سازی ارگانیک و مدلینگ المان انتزاعی میتونه کمکتون کنه 1 لینک به دیدگاه
aydin daliri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلاماگر پیدا کنم حتما در اختیارتون میزارم، اون دوتا آموزش مدل سازی ارگانیک و مدلینگ المان انتزاعی میتونه کمکتون کنه آقا مرسی تشکر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ چرا لینک حذف شده لینک خرابه، رسیدگی. لینکای دانلود اصلاح شد 1 لینک به دیدگاه
سحر71 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام...من 3max بلدم اما رندر گرفتن از حجم و ساختمون با vrayبلد نستم میشه کمک کنین..ممنون میشم لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام...من 3max بلدم اما رندر گرفتن از حجم و ساختمون با vrayبلد نستم میشه کمک کنین..ممنون میشممشکلتون دقیقا کدوم بخشه؟ جزئی تر بگین راهنمایی کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده