رفتن به مطلب

دفتر طراحي مهندس معماري؟

ارسال های توصیه شده

من به تيپ كاري طراحي و ترسيم و كار در دفتر علاقه دارم بعلاوه علم و تكنولو‍ژي . ايا فقط در مهندسي معماري با اين توضيحات شغل طراحي در دفتر طراحي است ؟ چند درصد احتمال داره بعداز گرفتن ليسانس و داشتن مهارتهاي لازم بتوني همچين شغلي را داشته باشي ؟ چطور مي تونم درشهرم اطلاعاتي درمورد دفتر طراحي مربوط به مهندسي معماري جمع كنم و ببينم ايا انجمن يا جاي دارند ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من به تيپ كاري طراحي و ترسيم و كار در دفتر علاقه دارم بعلاوه علم و تكنولو‍ژي . ايا فقط در مهندسي معماري با اين توضيحات شغل طراحي در دفتر طراحي است ؟ چند درصد احتمال داره بعداز گرفتن ليسانس و داشتن مهارتهاي لازم بتوني همچين شغلي را داشته باشي ؟ چطور مي تونم درشهرم اطلاعاتي درمورد دفتر طراحي مربوط به مهندسي معماري جمع كنم و ببينم ايا انجمن يا جاي دارند ؟

شما رشتتون معماریه؟ یا اینکه میخواین بدونین چه رشته هایی غیر از معماری در دفترهای معماری فعالیت دارن؟

لینک به دیدگاه

من در حال انتخاب رشته و شغل هستم بين رشته گرافيك و كار گرافيك كه گسترده است با رشته معماري ماندم همانطور كه گفتم به طراحي و ترسيم علاقه دارم اگرم علم و فن درش باشه كه بهتر . بخاطرهمين در شغل معماري فقط دوست طراحي كنم و فكر كنم فقط دفتر طراحي براي رشته معماري همچين كاري باشه . اگر اين مفروضات من درسته به سوالاتم در مورد دفتر طراحي لطفا پاسخ بديد و راهنمايي كنيد

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...