saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی یه سوال الان به یه نرم افزاری توو کامپیوتر برخوردم که تا حالا نبوده !!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): یکی بگه این چیه؟؟؟؟ به چه دردی میخوره ؟؟؟ چجور باید ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟ اصلا یهو از کجا پیداش شد؟؟ اینم دوتا عکس ازش!!!!!!!!! درضمن خوب به خود عکس دسکتاپ و عوض کرد :vahidrk: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ این نرم افزار برای افزایش راندمان سیستم استفاده میشه و خطاهای ویندوز رو شناسایی میکنه و ... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ پاکش کن باو...بدرد نمیخوره این نرم افزار...نوعی Pc Busterه ولی سرعت سیستمت رو خیلی میاره پائین! اسمش Baiduه برو تو Programs and fetures از کنترل پنل پاکش کن... نقل قول لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ اون پایین نوشته "پیوندها":ws3: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ این نرم افزار برای افزایش راندمان سیستم استفاده میشه و خطاهای ویندوز رو شناسایی میکنه و ... فعلا که خودش یهو میاد رو صفحه پاکش کن باو...بدرد نمیخوره این نرم افزار...نوعی Pc Busterه ولی سرعت سیستمت رو خیلی میاره پائین!اسمش Baiduه برو تو Programs and fetures از کنترل پنل پاکش کن... من که نمیدونم از کجا اومد خودش یهویی اومد رو صفحه اون پایین نوشته "پیوندها":ws3: اره یهو باز شد رفت توو فیسبوک 3 نقل قول لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ فعلا که خودش یهو میاد رو صفحه من که نمیدونم از کجا اومد خودش یهویی اومد رو صفحه اره یهو باز شد رفت توو فیسبوک همه چی یهویی بوده!! بعضی اوقات با دانلود یه فایل ممکنه این نرم افزارم با اون دانلود بشه. پاکش کنید 4 نقل قول لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ همه چی یهویی بوده!!بعضی اوقات با دانلود یه فایل ممکنه این نرم افزارم با اون دانلود بشه. پاکش کنید اره دیگه فکرکنم کلا توو کار یهویی بوده گفته بزار طرف و یهویی غافلگیر کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .