saba mn 20993 ارسال شده در 23 آذر، 2014 سلام به همگی یه سوال الان به یه نرم افزاری توو کامپیوتر برخوردم که تا حالا نبوده !!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): یکی بگه این چیه؟؟؟؟ به چه دردی میخوره ؟؟؟ چجور باید ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟ اصلا یهو از کجا پیداش شد؟؟ اینم دوتا عکس ازش!!!!!!!!! درضمن خوب به خود عکس دسکتاپ و عوض کرد :vahidrk: 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 23 آذر، 2014 این نرم افزار برای افزایش راندمان سیستم استفاده میشه و خطاهای ویندوز رو شناسایی میکنه و ... 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 23 آذر، 2014 پاکش کن باو...بدرد نمیخوره این نرم افزار...نوعی Pc Busterه ولی سرعت سیستمت رو خیلی میاره پائین! اسمش Baiduه برو تو Programs and fetures از کنترل پنل پاکش کن...
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2014 این نرم افزار برای افزایش راندمان سیستم استفاده میشه و خطاهای ویندوز رو شناسایی میکنه و ... فعلا که خودش یهو میاد رو صفحه پاکش کن باو...بدرد نمیخوره این نرم افزار...نوعی Pc Busterه ولی سرعت سیستمت رو خیلی میاره پائین!اسمش Baiduه برو تو Programs and fetures از کنترل پنل پاکش کن... من که نمیدونم از کجا اومد خودش یهویی اومد رو صفحه اون پایین نوشته "پیوندها":ws3: اره یهو باز شد رفت توو فیسبوک 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 23 آذر، 2014 فعلا که خودش یهو میاد رو صفحه من که نمیدونم از کجا اومد خودش یهویی اومد رو صفحه اره یهو باز شد رفت توو فیسبوک همه چی یهویی بوده!! بعضی اوقات با دانلود یه فایل ممکنه این نرم افزارم با اون دانلود بشه. پاکش کنید 4
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2014 همه چی یهویی بوده!!بعضی اوقات با دانلود یه فایل ممکنه این نرم افزارم با اون دانلود بشه. پاکش کنید اره دیگه فکرکنم کلا توو کار یهویی بوده گفته بزار طرف و یهویی غافلگیر کنم 3
ارسال های توصیه شده