رفتن به مطلب

ارزش حبوبات در رژیم سالم


masi eng

ارسال های توصیه شده

[h=1]ارزش حبوبات در رژیم سالم[/h]

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با توجه به آن که

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
روده ‌ی بزرگ،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، آندومتر( رحم)، کلیه و کیسه‌ ی صفرا؛ بیماری‌ های غیر واگیر مانند
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و قلبی- عروقی است، لزوم استفاده از برنامه ‌ی غذایی سالم که از حبوبات و غلات کامل یعنی نان ‌های تهیه شده از
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مانند سنگک، تافتون و بربری، انواع گوشت ‌های سفید مانند مرغ و ماهی، فرآورده ‌های شیری (شیر، ماست و پنیر)، روغن ‌های گیاهی مایع، مغز‌ها (آجیل)، سبزی‌ ها و میوه‌ها تشکیل شده باشد؛ ضروری به نظر می رسد.

تحقیقات نشان داده است، احتمال ابتلا به سرطان روده‌ ی بزرگ، پروستات و بروز

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و دیابت نوع 2 در افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته از حبوبات استفاده می ‌کنند، کمتر از افرادی است که یک بار در هفته از آن استفاده می ‌کنند یا برنامه ‌ی غذایی آن‌ها سرشار از غذاهای پُرچرب، سرخ شده، غلات تصفیه شده مانند نان‌ های سفید و شیرینی‌ هاست.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

حبوبات در ردیف سوم هرم غذایی در کنار گروه گوشت ‌ها، تخم‌ مرغ،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
قرار می ‌گیرند و مصرف روزانه ‌ی 3- 2 واحد از این گروه توصیه شده است.

هر واحد این گروه معادل 90- 60 گرم گوشت قرمز یا مرغ یا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پخته شده، یک لیوان حبوبات پخته، یک عدد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، 20عدد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، 12عدد بادام، 2 قاشق غذاخوری
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و 12 عدد آجیل مخلوط است.

مصرف روزانه ی حبوبات در رژیم غذایی مردم مناطق مدیترانه ‌ای (کشورهای اسپانیا، پرتغال، یونان، جنوب فرانسه، سوریه، فلسطین اشغالی، جزیره‌ ی کرت، بخش‌هایی از ایتالیا) که کمتر از مردم شمال اروپا، آمریکا و دیگر کشورهای در حال توسعه، دچار بیماری ‌های قلبی- عروقی و برخی سرطان‌ ها می ‌گردند، توصیه شده است.

 

 

البته باید یاد آور شویم که با توجه به مزایای حبوبات، مصرف آن به تنهایی در هر روز موجب یک برنامه ی غذایی با کفایت نمی ‌شود، زیرا انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری که در گوشت‌ها، سبزی‌ها، میوه‌ها و فرآورده‌های شیری وجود دارد، در آنها موجود نیست.

 

 

[h=2]چند نکته‌ی مهم برای طبخ حبوبات در انواع خورش‌ها و آش‌های سنتی:[/h]- حبوبات را چند ساعت قبل از پخت در مقدار کافی آب خیس کنید و سپس آب آن را دور بریزید.

- حبوباتی را که در زمان‌های مختلف خریده‌اید، با هم مخلوط نکنید، به این دلیل که قدیمی‌ها خشک ‌تر شده و به زمان طولانی تری برای پخت احتیاج دارند.

فیروزه حسینی- کارشناس تغذیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...